• Natuursteen op maat
  • a-kwaliteit
  • service aan huis
  • 500m2 showroom
  • persoonlijk aanspreekpunt
  • Natuursteen op maat
  • a-kwaliteit
  • service aan huis
  • 500m2 showroom
  • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Waalwijk

Vakmanschap en kwaliteit. Al meer dan 25 jaar

Bent u op zoek naar een specialist in natuursteen vloeren en vloertegels in Waalwijk? Wilt u misschien in Waalwijk ook natuurstenen wandtegels, een mozaïek werk of een keramiek uitvoering? Dan vindt u in de buurt van Waalwijk Natuursteen Drunen. Wij zijn al meer dan 25 jaar een specialist in natuurstenen. In onze uitgebreide en moderne showroom vindt u een compleet overzicht in vloeren, vloertegels, mozaïek, keramiek en wandtegels. Wilt u ook het natuursteen doortrekken naar de buitenruimte? Dan adviseren wij ons Vietnamese hardsteen. Dit is een natuursteensoort die een stuk voordeliger is dan het alom bekende Belgische hardsteen. Zo is overigens onze aanpak altijd; de voordeligste oplossing en toch het beste resultaat. Die voordelige prijzen bereiken we mede, omdat we onze eigen inkoop doen. Reken op onze kwaliteit, ervaring en lage prijzen. Kom vanuit Waalwijk gerust eens langs bij ons in de showroom in Drunen.

Een project in Waalwijk

Bij Natuursteen Drunen houden we wel van een uitdaging. Kennis en ervaring zetten we graag voor u in als het allemaal een stukje lastiger wordt. Een perfect eindresultaat is dan nog een stuk mooier. In Waalwijk bijvoorbeeld, kunnen we zorgen voor de combinatie tussen natuurstenen vloeren met vloerverwarming en wandtegels en mozaïek in andere ruimtes. De wandtegels gaan ook in Waalwijk meestal op de wanden van de badkamer. Mozaïek geeft een zeer fraai uiterlijk aan vloeren en wanden. Keramiek zien we ook in andere objecten terug. Bijvoorbeeld bij een vensterbank of in de keuken. Deze combinaties maken we in Waalwijk bij u natuurlijk ook graag. Dat kan zeker in overleg met uw architect of de inrichter van uw interieur. Vraag maar eens naar de mogelijkheden. We luisteren graag naar uw ideeën en zetten er onze visie naast.

Travertino Veincut Black 1

Waarom kiezen voor natuursteen in Waalwijk?

Waarom kiest u voor natuursteen voor uw woning in Waalwijk? Ten eerste gaat natuursteen lang mee, omdat het slijtvast is. Zelfs de oude Romeinen gebruikten het al voor hun wegen vanwege de slijtvastheid. De duurzaamheid van natuursteen zorgt ook voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Natuursteen is ook op een ander gebied duurzaam. Het geleidt goed warmte, waardoor het zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. De warmte wordt gelijkmatig verspreid en goed vastgehouden. Tot slot heeft elke tegel een unieke uitstraling, waardoor uw woning er luxe en zeer persoonlijk uitziet. Door de unieke verschillen tussen natuursteentegels vallen verder kleine beschadigingen minder snel op. Tevens is natuursteen goed te onderhouden. Weer weten over de keuze voor natuursteen voor uw woning in Waalwijk? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.

Vormen en oorsprong van natuursteen

Natuursteen is een vorm van gesteente en is een overkoepelende term voor verschillende steensoorten als basalt, kalksteen, leisteen, graniet, marmer, kwartsiet en travertin. Het legt een lange weg af voordat het bij u in huis in Waalwijk belandt. Het gesteente ontstaat door stolling van magna of uit aardlagen die in de loop der eeuwen verstenen (kalkgesteente). Dankzij de grote verschillen in geologische structuur van de aardbodem ontstaat er veel variaties van natuursteen. Alle natuursteen, ook van dezelfde steensoort, verschillen onderling in kleur en eigenschap. Daardoor hebben ze altijd een uniek uiterlijk. Tevens zijn ze op een verschillende manier te bewerken, zodat ze zowel een ruw als mat oppervlak kunnen hebben. Zeker weten dat u de beste soort natuursteen kiest die bij uw woning in Waalwijk past? Bezoek dan onze showroom en bekijk de verschillende steensoorten met eigen ogen!

Welke producten vindt u bij Natuursteen Drunen?

In ons assortiment vindt u een ruime keuze in natuurstenen producten. Kom langs in de showroom om ze te bekijken of bel ons voor informatie. Deze natuurstenen producten bieden wij standaard aan:

Wilt u aansluitend een offerte ontvangen? Dan maken we die natuurlijk snel voor u in orde. Met een scherpe prijs, maar dat had u waarschijnlijk ook al verwacht.

PEKA PEKA II HOUSE, Peka Peka - Kapiti Coast, New Zealand. Architect: HMA, 2016.

Pacific Slate Marrone 1

Contact opnemen met Natuursteen Drunen?

Vul het contactformulier op de website. Telefoonnummer 0416-377112 en e-mailadres info@natuursteendrunen.nl. Deze kunt u ook gebruiken om contact met ons op te nemen in de buurt van Waalwijk.

Meer informatie aanvragen