Waalwijk natuursteen

Vakmanschap en kwaliteit. Al meer dan 25 jaar

Bent u op zoek naar een specialist in natuursteen vloeren en vloertegels in Waalwijk? Wilt u misschien in Waalwijk ook natuurstenen wandtegels, een mozaïek werk of een keramiek uitvoering? Dan vindt u in de buurt van Waalwijk Natuursteen Drunen. Wij zijn al meer dan 25 jaar een specialist in natuurstenen. In onze uitgebreide en moderne showroom vindt u een compleet overzicht in vloeren, vloertegels, mozaïek, keramiek en wandtegels. Wilt u ook het natuursteen doortrekken naar de buitenruimte? Dan adviseren wij ons Vietnamese hardsteen. Dit is een natuursteensoort die een stuk voordeliger is dan het alom bekende Belgische hardsteen. Zo is overigens onze aanpak altijd; de voordeligste oplossing en toch het beste resultaat. Die voordelige prijzen bereiken we mede, omdat we onze eigen inkoop doen. Reken op onze kwaliteit, ervaring en lage prijzen. Kom vanuit Waalwijk gerust eens langs bij ons in de showroom in Drunen.

Een project in Waalwijk

Bij Natuursteen Drunen houden we wel van een uitdaging. Kennis en ervaring zetten we graag voor u in als het allemaal een stukje lastiger wordt. Een perfect eindresultaat is dan nog een stuk mooier. In Waalwijk bijvoorbeeld, kunnen we zorgen voor de combinatie tussen natuurstenen vloeren met vloerverwarming en wandtegels en mozaïek in andere ruimtes. De wandtegels gaan ook in Waalwijk meestal op de wanden van de badkamer. Mozaïek geeft een zeer fraai uiterlijk aan vloeren en wanden. Keramiek zien we ook in andere objecten terug. Bijvoorbeeld bij een vensterbank of in de keuken. Deze combinaties maken we in Waalwijk bij u natuurlijk ook graag. Dat kan zeker in overleg met uw architect of de inrichter van uw interieur. Vraag maar eens naar de mogelijkheden. We luisteren graag naar uw ideeën en zetten er onze visie naast.

Wilt u aansluitend een offerte ontvangen? Dan maken we die natuurlijk snel voor u in orde. Met een scherpe prijs, maar dat had u waarschijnlijk ook al verwacht.

Waalwijk

Waalwijk

Welke producten vindt u bij Natuursteen Drunen?

In ons assortiment vindt u een ruime keuze in natuurstenen producten. Kom langs in de showroom om ze te bekijken of bel ons voor informatie. Deze natuurstenen producten bieden wij standaard aan:

Staat u soort product er niet bij? Bel of mail ons dan voor informatie. Uw natuurstenen product is vast en zeker ook door ons te leveren.

Waalwijk

Waalwijk

Contact opnemen met Natuursteen Drunen?

Vul het contactformulier op de website. Telefoonnummer 0416-377112 en e-mailadres info@natuursteendrunen.nl. Deze kunt u ook gebruiken om contact met ons op te nemen in de buurt van Waalwijk.