• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen

Kies voor de specialist met de laagste prijzen

Bent u op zoek naar een specialist in natuursteen? Wilt u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs? Dan maakt u met Natuursteen Drunen een uitstekende keuze. Natuursteen Drunen is al meer dan 25 jaar uw specialist in natuurstenen producten. Dat doen we met veel plezier en enthousiasme. Enthousiasme voor het product en gedrevenheid om uw wensen te realiseren. Wij genieten, net als u, van een topkwaliteit eindresultaat. Bijvoorbeeld als we bij u een natuurstenen vloer hebben mogen leggen. Een fantastische uitstraling en voor veel van onze klanten een droom die uitkomt. Jarenlang plezier van onze producten zorgt ervoor dat u ook op de lange termijn met een tevreden gevoel op ons dienstverlening terug kunt kijken. Komt u eens langs bij ons in de showroom? Liever eerst een afspraak maken of informatie opvragen? Maak dan gebruik van de contactgegevens die u onderstaand aantreft. Natuursteen Drunen is uw specialist die zorgt voor een geweldig eindresultaat tegen de laagste prijs.

Waarom biedt Natuursteen Drunen lage prijzen

We willen graag voor zoveel mogelijk mensen natuurstenen producten mogelijk maken. Wij geloven in de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Dan is het natuurlijk logisch dat we dat ook voor velen mogelijk en haalbaar willen laten zijn. We luisteren daarom nauwkeurig naar uw wensen en bieden een oplossing die daar bij past. Dat doen we ook met een concurrerende prijs. Meer dan 25 jaar ervaring met inkoop en verkoop van natuursteen helpt ons daar natuurlijk bij. Wij doen onze inkoop rechtstreeks bij leveranciers vanuit de hele wereld. Korte lijnen en onze reputatie zorgt ervoor dat we bij de verkoop u als consument de beste kwaliteit tegen de laagste prijs weten te bieden. Kom gerust eens langs bij Natuursteen Drunen om ons uw persoonlijke wensen voor te leggen. Dan leggen wij daar een passend advies op.

French Vintage Beige 1

De weg van natuursteen naar uw woning

Natuursteen legt een lange weg af voordat het in uw woning als vloer wordt gelegd of op een andere manier wordt gebruikt. Het is een puur natuurlijk materiaal dat ontstaat in de aarde, in diepe aardlagen of in zeesegmenten. Door bergvorming komt natuursteen uiteindelijk naar boven. Het is dus 100 procent natuurlijk materiaal. Mensen komen er alleen aan te pas om het te winnen en te bewerken als bouwmateriaal. Er zijn veel verschillende steensoorten die tot natuursteen worden gerekend. Tot de bekende soorten behoren onder meer basalt, graniet, marmer, hardsteen, kwartsiet, leisteen en travertin. Omdat elke soort een geheel eigen ontstaansproces heeft, heeft elke soort een geheel eigen kleur en eigen eigenschappen. Zelfs bij een zelfde steensoort zijn er onderling veel verschillen. Tot slot is elke soort op een verschillende manier te bewerken, zodat ze zowel een ruw als mat oppervlak kunnen hebben. Wil u de steensoorten met eigen ogen zien? Dan bent u altijd welkom in onze showroom in Drunen!

Noorse-Lei-Pillarguri-Zwart-breukruw-4

Showroom1

Showroom Natuursteen Drunen

De grootste voordelen van natuursteen

Waarom kiest u voor een vloer van natuursteen? Een belangrijk voordeel is dat het materiaal slijtvast en robuust is. Het gaat jarenlang mee. De duurzaamheid van het materiaal helpt ook de waarde van uw huis verhogen! Natuursteen is ook duurzaam omdat het warmte goed geleidt. Het verdeelt warmte gelijkmatig en houdt warmte goed vast. Daardoor is het een prima materiaal in combinatie met vloerverwarming. Omdat elke steensoort een geheel unieke kleur en textuur heeft, krijgt uw huis een luxe en persoonlijke uitstraling, die nergens anders te vinden is. Dankzij de unieke verschillen tussen de tegels vallen ook kleine beschadigingen niet zo snel meer op. Meer weten of de voordelen van natuursteen voor uw woning? Bel of mail ons voor persoonlijk contact en advies!

De dienstverlening van Natuursteen Drunen

 • Het leveren van natuurstenen producten
 • Het plaatsen van natuurstenen producten
 • Het bieden van praktische oplossingen, bijvoorbeeld bij vloerverwarming
 • Het uitvoeren van renovaties
 • Een vakkundig advies, zodat u de beste keuze maakt

U mag bij ons rekenen op een advies dat gericht is op uw belangen en wensen. We gaan voor een langdurige relatie. We zien u graag nog eens terug, omdat u veel gehad heeft aan onze adviezen en zeer tevreden bent over ons hoge niveau in service en kwaliteit.

Onze contactgegevens

U vindt het contactformulier op de website. Ons telefoonnummer is 0416-377112. Met een e-mail bereikt u Natuursteen Drunen via info@natuursteendrunen.nl.