Keramiek

Uw specialist in natuurstenen producten

Zoekt u de beste kwaliteit en laagste prijs in keramiek? Dan bent u bij Natuursteen Drunen aan het juiste adres. Wij verzorgen het mooiste, beste en voordeligste keramiek. Voor toepassing in uw woning en kantoor. Natuurlijk komt u ook naar ons als u keramiek voor binnen uw instelling op het oog heeft. Wellicht heeft u bij een bezoek aan onze showroom in Drunen de juiste inspiratie opgedaan om te kiezen voor keramiek. Overigens vindt u niet uitsluitend keramische toepassingen in onze showroom. Deze is namelijk gericht op het aanbieden van een ruime keuze in natuurstenen producten. De keramische toepassing is wel bijzonder populair. Deze kan ook worden toegepast in combinatie met andere materialen. Bijvoorbeeld geeft het samen met staal een verbinding die de beste eigenschappen van beide materialen combineert.

Wat is keramiek?

keramiekDit is een toepassing die zorgt voor een hard en duurzaam resultaat. Dit wordt bereikt door materiaal, zoals aarde, te bakken in de oven. De temperatuur van de speciale oven is enorm hoog. Om het perfecte resultaat te bereiken is de temperatuur van de oven 1000 tot 1250 graden. De stevigheid en bescherming tegen ongewenste scheuren wordt verkregen door het toevoegen van mineralen. De waterbestendigheid wordt verkregen door het aanbrengen van een glazuurlaag. Dit is bijvoorbeeld bij keramische tegels zeer prettig. Geen nare vlekken in de tegels en in hoge mate water afstond. Juist de variatie in kleuren maakt deze keramische toepassing bijzonder aantrekkelijk voor veel mensen. Altijd een uniek product dat volkomen past bij uw wensen en smaak. Bekijk en bespreek het aanbod maar eens bij Natuursteen Drunen in de showroom.

Toepassing van keramiek via Natuursteen Drunen

Wij bieden u verschillende mogelijkheden in keramische toepassingen voor uw woning of kantoor. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • Keramische vloertegels
  • Keramische wandtegels
  • Keramische laag over natuursteen
  • Toepassingen in de keuken en bijvoorbeeld badkamer
  • Maatwerk

Heeft u een vraag over de mogelijkheden die we u met keramiek te bieden hebben? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over keramiek en de toepassing bij u?

Bij Natuursteen Drunen leggen we u graag meer uit over de mogelijkheden in keramische toepassingen. Kom langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden. Wilt u een combinatie van mogelijkheden? Laten we het daar samen dan eens over hebben. Wij bieden u een praktisch advies, de beste kwaliteit en een concurrerende prijs. Om uw vragen te stellen vindt u een contactformulier op de website. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor direct persoonlijk contact of mailen. Telefoonnummer 0416-377112. E-mail info@natuursteendrunen.nl. Graag tot ziens bij ons in de showroom, bijvoorbeeld voor keramiek.