• Natuursteen op maat
  • a-kwaliteit
  • service aan huis
  • 500m2 showroom
  • persoonlijk aanspreekpunt
  • Natuursteen op maat
  • a-kwaliteit
  • service aan huis
  • 500m2 showroom
  • persoonlijk aanspreekpunt

Maatwerk

Maatwerk

Wij leveren ook maatwerk. U kunt rekenen op goede service met scherpe prijzen, snelle levering en de beste A-kwaliteiten.

Tafels en Bladen

Natuursteen Drunen kan u tafelbladen op maat in de door u gewenste afmeting leveren. Tafelbladen kunnen compleet met een natuurstenen onderstel gemaakt worden. Wij zijn niet gespecialiseerd in het maken van een tafelblad en/ of onderstel van ander materiaal.

Natuursteen Drunen kan tafels (bladen) leveren in veel verschillende soorten natuursteen. Bezoek onze showroom waar wij u persoonlijk gepast advies kunnen geven of neem een kijkje op onze website om een  greep uit ons assortiment te bekijken.

Het is uiteraard ook mogelijk om uw eigen ontwerp te maken en dit ontwerp (indien realiseerbaar) door Natuursteen Drunen te laten maken en leveren.

tafels-en-bladen

Bouwproducten

Hierbij kunt u denken aan raamdorpels, spekbanden, vensterbanken, afdekplaten, gevelplinten, borstwering, e.d.

Vensterbanken

Natuursteen Drunen maakt alle denkbare vensterbanken en uitsparingen voor u op maat.

natuursteen-keuken

Keukenbladen

Een mooi, elegant, strak, maar ook kwalitatief mooi keukenblad ofwel aanrechtblad is een belangrijk onderdeel van uw keuken. Het blad maakt uw keuken tot hetgeen wat het moet uitstralen.

Keukenbladen worden voornamelijk vervaardigd uit graniet. Dit omdat graniet een harde tot zeer harde natuursteen soort is, met een gesloten oppervlaktestructuur. Door deze natuurlijke hardheid is het mogelijk om het materiaal door middel van polijsten op hoogglans te krijgen en te leveren. Er worden uiteraard ook keukenbladen van ander materiaal gerealiseerd. Voor een passend advies voor een keukenblad wat bij uw keuken past, kunt u vrijblijvend een bezoek brengen aan onze showroom.

Om u keukenblad mooi af te werken, worden er randen gemaakt van hetzelfde materiaal. De randen van de bladen kunnen in verschillende diktes en uitvoeringen worden aangeboden. Ook kunnen er uitsparingen voor kookplaat en spoelbak worden gerealiseerd.

De keukenbladen worden door Natuursteen Drunen ingemeten, op maat geleverd  en op aanvraag gemonteerd.

Dorpels

Stofdorpels voor in de woning en waterdorpels in natte ruimtes worden voor u op maat gemaakt.

U heeft daarbij de keuze uit vele soorten natuursteen, waarbij de gangbare soorten Belgische- en Chinees hardsteen zijn. Uiteraard worden ook andere soorten natuursteen binnen enkele dagen geheel op maat en naar uw wensen geleverd.

Overig

Heeft u een vraag of bent u opzoek naar een ander segment op het gebied van maatwerk. Chroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Een voorproefje van wat werk op maat, kunt u zien onder ´portfolio´. Ook bent u van harte welkom om onze showroom te bezoeken.