Vloeren

Wat gaat er bij u op de vloer?

Bent u bezig om uw keuze te bepalen voor uw nieuwe of te vervangen vloeren? Dan gaat u voor uw natuurstenen vloeren natuurlijk naar Natuursteen Drunen. De keuze voor natuursteen maakt u, omdat u dit mooi, duurzaam en praktisch vindt. Mooi, omdat het past bij uw smaak en voorkeur. Duurzaam, omdat het materiaal goed is voor zeer langdurig gebruik. Praktisch, omdat u er weinig omkijken naar heeft en de vloeren uit natuursteen eenvoudig mooi en goed te houden zijn. Praktisch ook, omdat ze precies aansluiten bij de situatie die voor u het beste werkt. Voor het beste advies, de beste kwaliteit en de laagste prijs gaat u dan voor uw vloeren naar Natuursteen Drunen. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring met natuurstenen vloeren en andere toepassingen van natuursteen. Overtuig uzelf en kom langs in onze showroom. Hier vindt u beslist de vloeren die aansluiten bij uw wensen en eisen.

Waarom zijn de prijzen bij Natuursteen Drunen laag?

Wij hebben tientallen jaren ervaring. Die ervaring helpt ons iedere dag om voor u de beste en mooiste natuurstenen producten in te kopen. Wij kennen de markt en weten hoe we aan de beste kwaliteit natuursteen vloeren tegen de laagste prijs komen. Wij kopen zelf in en doen dit over de hele wereld. Dit houdt de lijnen kort en de prijzen gunstig. Gunstig voor u, omdat we u altijd een concurrerend aanbod kunnen doen. Lage prijzen is echter maar één kant van de medaille. Aan de andere kant vindt u onze service en garantie. Wij plaatsen namelijk ook de vloeren, waarbij u mag rekenen op een professionele aanpak en een fantastisch eindresultaat. Niet alleen bij nieuwe vloeren, maar bijvoorbeeld ook bij een renovatie aan uw natuurstenen vloer, trap of gevel.

Vloeren

De voordelen van natuursteen

We noemen u graag een aantal voorbeelden van de redenen waarom u juist voor een product van natuursteen zou kunnen kiezen:

  • Zeer duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Fraai en stijlvol
  • Veel soorten, maten en kleuren
  • Vele toepassingen in en om uw huis, kantoor of instelling

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Medievale vloertegel

Monastry Light

Vragen over uw natuurstenen vloeren? Vraag het ons!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die een natuurstenen vloer u kan bieden? Wilt u een prijsopgave voor uw soort toepassing? Wilt u de laagste prijs voor de beste kwaliteit? Kom dan langs in de showroom van Natuursteen Drunen. U kunt ons ook eerst bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen. Ons telefoonnummer is 0416-377112 en ons e-mailadres info@natuursteendrunen.nl. Natuursteen Drunen is uw voordelige specialist voor de beste kwaliteit natuursteen vloeren.