Wandtegels

Stenen wanden van de mooiste tegels en stenen

Wilt u wandtegels van natuursteen? Wilt u hier de laagste prijs voor betalen, terwijl u de beste kwaliteit heeft? Dan gaat u hiervoor naar Natuursteen Drunen. Wij zijn een bedrijf met meer dan vijfentwintig jaar aan ervaring in het vak. Uw natuursteen kopen wij zelf in. Dat doen we bij betrouwbare leveranciers in de hele wereld. Wilt u dat uw wandtegels van de beste kwaliteit zijn? Die leveren en plaatsen wij. Vanuit Noord-Brabant werken we niet alleen regionaal. Onze klanten komen vanuit heel Nederland. Soms zelfs ook van daarbuiten. Klanten kiezen voor ons, omdat ze weten dat we een compleet aanbod hebben en een concurrerende prijs rekenen. Dat geldt voor onze wandtegels, vloertegels en andere tegels. Eigenlijk hanteren we dezelfde hoge kwaliteit en een scherpe prijs voor al onze natuurstenen producten en combinatie producten. Daarbij mag u ook voor onze dienstverlening, zoals het plaatsen van uw wandtegels, diezelfde concurrerende prijs verwachten.

Dat ene stapje extra komt van Natuursteen Drunen

U wist al dat we de laagste prijs voor de beste kwaliteit bieden. We zetten voor u ook graag dat stapje extra dat ervoor zorgt dat u volkomen tevreden bent. Dat stapje extra zetten we altijd op die momenten dat we de kans hebben om onze meerwaarde aan te tonen. Wilt u bijvoorbeeld uw vloerverwarming combineren met natuurstenen producten? Dan maken we dat helemaal in orde. Samenwerken met uw architect, ontwerper of een andere specialist? Dan sparren we graag met deze mensen en zorgen zo samen voor een optimaal eindresultaat.

Het leveren en plaatsen van wandtegels is slechts een klein onderdeel. Het gaat voor u en ons immers om het perfecte totaalplaatje?

Wandtegels

5 Redenen om te kiezen voor Natuursteen Drunen

We geven u graag een vijftal redenen waarom u juist voor ons zou kiezen voor wandtegels, andere producten, service en dienstverlening:

  • Veel ervaring en praktisch inzicht
  • De beste prijs voor het mooist resultaat
  • Eigen inkoop en korte lijnen naar leveranciers
  • Een moderne showroom met ruime mogelijkheden
  • Altijd een duidelijke offerte vooraf met heldere prijzen

Kom gerust eens bij ons langs in de showroom. Bijvoorbeeld om de wandtegels te bekijken. We bieden u vakkundig personeel en een passend advies.

Natuursteen Wandtegels? Kies voor Natuursteen Drunen

Wij zijn uw specialist in natuurstenen producten. U vindt ons contactformulier op de website. Bellen? Telefoonnummer 0416-377112. Mailen? E-mail info@natuursteendrunen.nl. Natuursteen Drunen zorgt voor perfect geplaatste wandtegels en meer.