• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Wandtegels

Stenen wanden van de mooiste tegels en stenen

Wilt u wandtegels van natuursteen? Wilt u hier de laagste prijs voor betalen, terwijl u de beste kwaliteit heeft? Dan gaat u hiervoor naar Natuursteen Drunen. Wij zijn een bedrijf met meer dan vijfentwintig jaar aan ervaring in het vak. Uw natuursteen kopen wij zelf in. Dat doen we bij betrouwbare leveranciers in de hele wereld. Wilt u dat uw wandtegels van de beste kwaliteit zijn? Die leveren en plaatsen wij. Vanuit Noord-Brabant werken we niet alleen regionaal. Onze klanten komen vanuit heel Nederland. Soms zelfs ook van daarbuiten. Klanten kiezen voor ons, omdat ze weten dat we een compleet aanbod hebben en een concurrerende prijs rekenen. Dat geldt voor onze wandtegels, vloertegels en andere tegels. Eigenlijk hanteren we dezelfde hoge kwaliteit en een scherpe prijs voor al onze natuurstenen producten en combinatie producten. Daarbij mag u ook voor onze dienstverlening, zoals het plaatsen van uw wandtegels, diezelfde concurrerende prijs verwachten.

Dat ene stapje extra komt van Natuursteen Drunen

U wist al dat we de laagste prijs voor de beste kwaliteit bieden. We zetten voor u ook graag dat stapje extra dat ervoor zorgt dat u volkomen tevreden bent. Dat stapje extra zetten we altijd op die momenten dat we de kans hebben om onze meerwaarde aan te tonen. Wilt u bijvoorbeeld uw vloerverwarming combineren met natuurstenen producten? Dan maken we dat helemaal in orde. Samenwerken met uw architect, ontwerper of een andere specialist? Dan sparren we graag met deze mensen en zorgen zo samen voor een optimaal eindresultaat.

Het leveren en plaatsen van wandtegels is slechts een klein onderdeel. Het gaat voor u en ons immers om het perfecte totaalplaatje?

Palladiana Onyx Honey 1

Korte geschiedenis van de wandtegel

De tegelindustrie kwam rond 1600 in heel Nederland op. Vanaf de zeventiende eeuw waren in veel interieurs tegels te vinden, vooral de witgeglazuurde wandtegels was toen populair. Sinds de industriële revolutie, die in Nederland in aan het begin van de negentiende eeuw begon, worden tegels machinaal gemaakt. Ook wandtegels zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende uitvoeringen. U heeft veel keuze uit materiaal, textuur, kleur en patroon. Het is belangrijk dat de tussenruimtes tussen wandtegels goed wordt opgevuld en gevoegd. Daar voorkomt waterschade of vuilophoping. Een expert kan u advies geven voor de beste plaatsing van wandtegels. Wil u meer informatie voor de beste soort wandtegels in uw woning? Maak dan gerust een afspraak met een van onze experts.

Waarom kiezen voor wandtegels?

Een wandtegel is een tegel voor aan de wand, de naam zegt het uiteraard al. Wandtegels worden vooral gebruikt vanwege de beschermende functie. Denk hierbij aan het gebruik in badkamer, waar wandtegels ervoor zorgen dat er geen water in de muur komt. Daarbij helpen wandtegels u beschermen tegen vuil, wat bijdraagt aan de hygiëne. Ze zijn goed en eenvoudig schoon te houden, zeker ten opzichte van bijvoorbeeld behang. Wandtegels van natuursteen hebben extra voordelen. Ze zijn bijvoorbeeld robuust en slijtvast en daardoor duurzaam. Tevens geven wandtegels van natuursteen uw ruimte een unieke uitstraling omdat met natuursteen geen enkele wandtegels uniek is. Elke tegel heeft een eigen kleur en textuur, terwijl ze toch bij elkaar blijven passen. Door deze verschillen vallen ook kleine beschadigingen minder snel op. Heeft meer advies nodig bij de keuze voor de juiste wandtegel? Kom langs in onze showroom om de verschillende soorten met eigen ogen te zien of bel of mail ons voor meer advies!

5 Redenen om te kiezen voor Natuursteen Drunen

We geven u graag een vijftal redenen waarom u juist voor ons zou kiezen voor wandtegels, andere producten, service en dienstverlening:

 • Veel ervaring en praktisch inzicht
 • De beste prijs voor het mooist resultaat
 • Eigen inkoop en korte lijnen naar leveranciers
 • Een moderne showroom met ruime mogelijkheden
 • Altijd een duidelijke offerte vooraf met heldere prijzen

Kom gerust eens bij ons langs in de showroom. Bijvoorbeeld om de wandtegels te bekijken. We bieden u vakkundig personeel en een passend advies.

Natuursteen Wandtegels? Kies voor Natuursteen Drunen

Wij zijn uw specialist in natuurstenen producten. U vindt ons contactformulier op de website. Bellen? Telefoonnummer 0416-377112. Mailen? E-mail info@natuursteendrunen.nl. Natuursteen Drunen zorgt voor perfect geplaatste wandtegels en meer.