• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Vloertegels

Het mooiste en voordeligste natuursteen

Bent u op zoek naar vloertegels van natuursteen? Dan wilt u natuurlijk de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Bij Natuursteen Drunen bieden we deze combinatie. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. Die gebruiken we om de beste kwaliteit voor u uit te zoeken. We doen onze eigen inkoop. Onze leveranciers weten wat we zoeken. Door het scherpe inkoopbeleid zijn we ook in staat om u de laagste prijs voor de beste kwaliteit natuurstenen producten te leveren. Daarbij leveren we niet alleen uw producten. We plaatsen ze ook. In overleg met u of uw ontwerper/architect. Uitdagingen, zoals het combineren van natuursteen vloertegels met de vloerverwarming of het renoveren van natuursteen vloeren doen we graag voor u. U mag ook bij het plaatsen en renoveren rekenen op meer dan 25 jaar vakmanschap en toepassing van praktisch inzicht. Kom langs in onze showroom in Drunen of neem contact met ons op. Voor inspiratie en het bespreken van uw wensen.

Vloertegels voor binnen en buiten

Natuursteen Drunen is uw specialist. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze in praktische oplossingen. Zo adviseren wij u over de meeste geschikte vloertegels in uw situatie. Heeft u bijvoorbeeld wensen voor een bepaalde kleur of soort vloertegel voor de buitenruimte? Wilt u dat uw terras wordt uitgevoerd in natuursteen? Dan bieden we u een uitgebreide keuze in mogelijkheden.

Eventueel kunt u de combinatie maken tussen natuursteen voor binnen en buiten. Veel van onze klanten kiezen voor Belgisch hardsteen. Of het voordeligere Vietnamese hardsteen. Reken bij Natuursteen Drunen ook hierbij op de laagste prijs voor de beste kwaliteit.

MashUp Way 3

Voordelen van vloertegels

Waarom kiest u voor vloertegels? Wat zijn de belangrijkste voordelen? Een groot voordeel is ze eenvoudiger te reinigen en dus hygiënischer zijn dan veel andere soorten vloerbedekking. Voor mensen met allergieën zijn vloertegels geschikt dan bijvoorbeeld tapijt omdat stof niet wordt opgenomen. Naast de hygiëne en de relatief eenvoudige reiniging hebben tegels meer voordelen. Over het algemeen zijn ze niet heel duur. Daarnaast zijn tegels duurzaam, zodat u waar voor uw geld krijgt. Vloertegels van een groot formaat geven ook het idee dat de kamer of ruimte waarin ze liggen groter is dan daadwerkelijk het geval is. Vloertegels zijn veelzijdig en geschikt voor vrijwel elke ruimte. Ze zijn beschikbaar in veel verschillende materialen, kleuren en formaten. Het is wel een belangrijk dat ze goed worden aangelegd. Zoekt u naar een expert voor meer advies over vloertegels? Neem dan gerust contact met ons op via mail of bel ons.

Vloertegels vs. plavuizen

Vloertegels worden vaak plavuizen genoemd. Hoewel plavuizen vloertegels zijn, is echter niet elke vloertegel een plavuis. Een plavuis moet aan enkele voorwaardes (zoals dikte) voldoen om plavuis te worden genoemd. Toch worden echter tegenwoordig vloertegels vaak plavuizen genoemd. Plavuizen worden al decennia gebruikt, sinds de Grieken en Romeinen. Het is geen wonder dat vloertegels al decennia gebruikt worden. Ze zijn waterbestendig, zeer sterk en eenvoudig schoon te houden. Bij de keuze voor de juiste vloertegel moet u wel letten op de textuur. Wil u meer weten over de juiste textuur? Vraag dan advies aan onze experts.

Veelvoorkomende soorten natuursteen vloertegels voor binnen

Er zijn een flink aantal opties om te kiezen voor vloertegels voor binnenvloeren. De meest voorkomende soorten natuursteen zijn:

 • Marmer
 • Graniet
 • Kwartsiet
 • Leisteen
 • Travertin

Uiteraard zijn er nog veel meer soorten verkrijgbaar. Bekijk ze in de showroom of bel ons voor meer informatie. We geven u graag de uitleg die hoort bij uw wensen en eisen .

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Medievale vloertegel

Monastry Light

Neem contact op met Natuursteen Drunen over uw vloertegels

Wij bieden uw een zeer ruime keuze in natuursteen vloeren voor binnen en buiten. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0416-377112. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op de website of ons een e-mail met uw vragen en opmerkingen sturen. Gebruik hiervoor het e-mailadres info@natuursteendrunen.nl. Wilt u eerst inspiratie opdoen of direct uw favoriete vloer kiezen? Kom dan langs voor uw vloertegels in onze showroom.