• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Vlijmen

Als het én goed én goedkoop moet zijn

U wilt de beste en voordeligste producten uit natuursteen in Vlijmen? Misschien kent u in Vlijmen dan Natuursteen Drunen al. Dan weet u dat u bij ons terecht kunt voor de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Is het inmiddels al een aantal jaren geleden dat we voor u iets mochten doen? Kom dan nog eens langs in onze showroom in Drunen. Wij vernieuwen namelijk regelmatig ons assortiment. Wie weet vindt u uw favoriete vloeren en vloertegels. Of hebben we precies dat mozaïek patroon dat u zocht. Of de toepassing van keramiek voor uw huis. Zijn uw natuurstenen vloeren misschien aan renovatie toe? Dan maken we voor de renovatie natuurlijk graag een scherp geprijsde offerte. Kent u ons nog niet? Dan wordt het misschien een keer tijd om kennis te maken met ons en onze natuurstenen producten. Breng een bezoek aan onze showroom vanuit Vlijmen. U krijgt dan een ruim aanbod in de beste vloeren, vloertegels, keramiek en mozaïek. Zoekt u de laagste prijs? Die bieden wij u!

Natuursteen en vloerverwarming in Vlijmen

Een vraag die we veel vanuit Vlijmen en elders krijgen gaat over vloerverwarming. De combinatie en de geschiktheid van vloerverwarming met bijvoorbeeld graniet of marmer. Daar gaan deze vragen meestal over. Met zekerheid kunnen we stellen dat vrijwel iedere soort natuursteen geschikt is om te combineren met vloerverwarming. Het belangrijkste punt hierbij is dat de vloertegels goed gelegd moeten worden. Een scheve vloer zou u veel narigheid op kunnen leveren. Heeft u dus de keuze gemaakt om marmer, graniet of een ander soort natuurstenen te leggen? Laat het plaatsen in Vlijmen en elders dan over aan een echte specialist. Waar u die vindt? Bij Natuursteen Drunen!

Chalet Honey 1

De unieke uitstraling van een natuursteen vloer

Zoekt u voor uw woning in Vlijmen een vloer met een unieke uitstraling? Dan is natuursteen een goede keuze. Dankzij de natuurlijke vorming van natuursteen heeft dit materiaal altijd een geheel eigen kleur en eigenschap. Geen natuursteentegel is helemaal hetzelfde. Daardoor heeft u ook een altijd een exclusieve vloer, die nergens anders is te vinden. Er zijn verschillende soorten natuursteen, zoals basalt, graniet, hardsteen, kwartsiet, leisteen of marmer. Maar ook in een bepaalde soort zijn er onderling verschillen. Het voordeel van de verschillen is verder dat kleine beschadigingen minder snel opvallen. Verder zijn de steensoorten op een verschillende manier te bewerken, zodat ze zowel een ruw als mat oppervlak kunnen hebben. Bent u benieuwd welke steensoort het beste bij uw woning in Vlijmen past? Bezoek dan onze showroom om met eigen ogen de verschillende soorten natuursteen te zien!

De lange weg van natuursteen richting Vlijmen

Natuursteen is 100 procent natuurlijk materiaal. De enige menselijke handelingen zijn nodig bij de winning en bewerking van het materiaal. Natuursteen ontstaat in de aarde, in aardlagen of in zeesegmenten. Vervolgens komt het door bergvorming tevoorschijn. Mensen ontdekten al lang geleden de duurzaamheid van het materiaal. De oude Romeinen gebruikten het bijvoorbeeld al voor hun wegen vanwege de slijtvastheid. Dankzij de duurzaamheid helpt  natuursteen ook nu de waarde van uw huis vermeerderen. Mensen ontdekten ook dat natuursteen warmte goed geleidde. Daardoor is het materiaal ook zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. De warmte wordt goed vastgehouden en gelijkmatig verdeeld. Wil u meer informatie over de mogelijkheden van het gebruik van natuursteen voor uw woning in Vlijmen? Neem dan gerust contact met ons op.

Welke toepassingen van natuursteen leveren wij

Tal van toepassingen zijn mogelijk met natuurstenen producten. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in de volgende natuurstenen producten:

 • Volledige vloeren en trappen
 • Vloertegels
 • Wandtegels
 • Mozaïek en keramiek
 • Vietnamees hardsteen voor buiten

Kom vanuit Vlijmen gerust eens langs voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. Daar laten we u graag het mozaïek, het keramiek, de vloertegels en complete vloeren zien. De prijs? Die is bij ons zo laag als maar mogelijk is. Dankzij onze scherpe inkoopprijzen.

Belgisch Hardsteen Medievale
Alexander Black Gepolijst
Apulia Noce Anticato

Contact met Natuursteen Drunen opnemen

U kunt vanuit Vlijmen binnen korte tijd bij ons in de showroom staan. Bekijk het aanbod persoonlijk om een juiste keuze te maken. Onze foto’s op de website zijn uitstekend van kwaliteit, maar het zelf bekijken van de vloeren is toch echt aan te raden. Voor informatie en het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van een aantal contactmogelijkheden. Contactformulier op de website. Telefoonnummer 0416-377112. E-mail info@natuursteendrunen.nl. Mogen we u binnenkort in Vlijmen van dienst zijn met een natuurstenen product?

Meer informatie aanvragen