• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Udenhout

Uw specialist in natuurstenen vloeren en wandtegels in Noord-Brabant

De beste natuursteen vloeren, vloertegels, wandtegels, keramiek en mozaïek in Udenhout? Die vindt u bij u in de buurt van Udenhout. Natuursteen Drunen beschikt over een eigen showroom. In de showroom vindt u een ruime collectie aan vloeren, vloertegels, mozaïek, keramiek en wandtegels. Kom gerust eens langs vanuit Udenhout om het aanbod te bekijken en te bespreken. Wensen voor de keuken, badkamer, woonkamer of de buitenruimte in Udenhout? U vindt de beste kwaliteit natuurstenen producten bij Natuursteen Drunen. Wij hanteren een scherp inkoopbeleid. Daarmee zijn we in staat om u als klant ook de voordeligste prijs te bieden.

De laagste prijs voor de beste kwaliteit

U wilt de beste prijs voor de beste kwaliteit in Udenhout? Natuursteen Drunen kan u dit bieden. Vloeren, vloertegels, wandtegels, keramiek en mozaïek. Allemaal natuursteen producten die we zelf inkopen. Dat doen we vanuit 25 jaar ervaring en een wereldwijd netwerk van leveranciers. Hierdoor hebben we altijd korte lijnen. Dat scheelt alvast in de inkoopprijs. Daarnaast zetten we onze ervaring in om de beste voorwaarden te krijgen. Daar profiteert u als klant in Udenhout en vanuit andere plaatsen dan optimaal van. Als voorbeeld noemen we ons Vietnamese hardsteen. Door de juiste bewerking is dit vrijwel niet van het populaire, maar ook duurdere Belgische hardsteen te onderscheiden. Beste kwaliteit? Die bieden we. Beste en laagste prijs? Daar mag u op rekenen. Volledige service en garantie? Dat vinden we vanzelfsprekend. Kom langs en overtuig uzelf vanuit Udenhout dat Natuursteen Drunen u het beste totaalpakket in natuurstenen vloeren, wandtegels, keramiek, mozaïek en vloertegels biedt.

pbl_amb_gotham_wind

Natuursteen op weg naar Udenhout

Voordat natuursteen in uw huis in Udenhout terecht komt, heeft het een lange weg afgelegd. De natuursteen maakte een lang natuurlijk ontstaansproces door. Mensenhanden waren alleen nodig om het materiaal uit de natuur te winnen en te bewerken. Het kwam tevoorschijn na bergvorming, nadat het jarenlang in aardlagen, onder de aarde of in zeesegmenten lag opgeslagen. Natuursteen heeft daardoor altijd een unieke eigen uitstraling. Dat komt door de gevarieerde ontstaansprocessen van natuursteen, die er ook voor zorgen dat er veel verschillende soorten natuursteen zijn. Hieronder zijn basalt, graniet, hardsteen, kwartsiet, leisteen en marmer. Ook in een zelfde steensoort zijn er onderlinge verschillen. Elke soort verschilt in kleur en eigenschap. Hierdoor heeft natuursteen altijd een eigen, unieke uitstraling! Benieuwd naar de beste soort natuursteen voor uw woning in Udenhout? In onze showroom ziet u met eigen ogen de verschillende soorten!

Duurzaamheid en andere voordelen van natuursteen

Welke voordelen heeft het gebruik van natuursteen voor uw woning in Udenhout? Natuursteen is duurzaam, geleidt warmte goed en geeft uw huis een unieke uitstraling. Tevens is het goed te onderhouden. Het materiaal is slijtvast en gaat dus lang mee. Deze duurzaamheid draagt bij aan de waarde van uw huis. Ook op een ander gebied is natuursteen duurzaam: het houdt warmte goed vast. Daardoor is dit materiaal zeer geschikt in combinatie met een vloerverwarming. Doordat geen natuursteentegel helemaal hetzelfde is, krijgt uw woning een exclusieve uitstraling. Door deze verschillen in materiaal vallen ook kleine beschadigingen minder snel op. Meer informatie? Bel of mail ons gerust voor persoonlijk contact in Udenhout.

De soorten natuursteen die we vooral aanbieden

We noemden u al ons Vietnamese hardsteen. Er zijn veel mogelijkheden om het gesteente van uw keuze bij ons te kiezen. Wij leveren zeker de volgende soorten natuursteen:

 • Graniet
 • Marmer
 • Leisteen
 • Kwartsiet
 • Travertin

Kom langs in onze showroom en bekijk welke soort vloeren, vloertegels, wandtegels, keramiek en mozaïek het beste bij uw wensen en mogelijkheden in Udenhout passen.

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Medievale vloertegel

Monastry Light

Contact opnemen met Natuursteen Drunen

U kunt gebruikmaken van het contactformulier op de website voor al uw vragen en opmerkingen over onze diensten en producten. Wilt u ons bellen? Dan heeft u direct persoonlijk contact via telefoonnummer 0416-377112. Een e-mail kunt u sturen naar info@natuursteendrunen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op in Udenhout.

Meer informatie aanvragen