Tilburg natuursteen

Maak gebruik van ervaring en lage prijzen in natuursteen

Bent u op zoek naar de beste en voordeligste leverancier van natuursteen in Tilburg? Dan is er bij u in de buurt van Tilburg een uitstekend bedrijf. Natuursteen Drunen is al meer dan 25 jaar uw gespecialiseerde leverancier van natuurstenen vloeren, vloertegels en wandtegels. Doe ook een beroep op ons voor uw keramiek en mozaïek. Dat leveren en plaatsen wij ook als vensterbanken en bijvoorbeeld voor iets in de keuken. In die 25 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan met het zelf doen van inkoop. Onze leveranciers komen vanuit de hele wereld. Door deze rechtstreekse contacten profiteert u in Tilburg en elders optimaal. Profiteer van de laagste prijzen en de beste kwaliteit vloertegels, vloeren en wandtegels van natuursteen. Travertin mozaïek? Ook dat vindt u in ons assortiment. Net als keramiek voor iedere gewenste toepassing. Brengt u binnenkort vanuit Tilburg ook eens een bezoek aan onze showroom? Dan bespreken we graag uw wensen en doen u een voordelig geprijsd aanbod.

Uitstekend aanbod in natuurstenen in Tilburg. Ook voor buiten

We hebben veel verschillende klanten. Dan zijn de wensen natuurlijk al even divers. Opvallend vaak wordt ons gezegd dat de prijs van Belgisch hardsteen fors is. Veel mensen, ook in Tilburg, vinden dit hardsteen mooi, maar de prijs te hoog. Daar hebben we iets aan gedaan. Wij leveren namelijk hardsteen uit Vietnam. Dit materiaal is, net als Belgisch hardsteen, zeer geschikt voor in de tuin. Een buitentoepassing van vloertegels die zeer duurzaam is. Met ons Vietnamese hardsteen bent u dan een stuk voordelig uit dan met andere natuurstenen vloertegels voor buiten. Zoekt u de combinatie met natuursteen vloeren voor binnen in Tilburg? Kom deze wensen dan eens vrijblijvend met ons bespreken in de showroom.

Waarom kiezen voor Natuursteen Drunen?

We zetten de redenen daarvoor graag voor u uiteen:

  • Specialist in natuursteen voor iedere situatie
  • Praktische oplossingen die passen bij uw wensen
  • Lage prijzen door eigen inkoop
  • Duidelijk advies en heldere, complete offerte vooraf
  • Volledige service en garantie op al onze producten en diensten

Tilburg

Vloertegels

Neem contact met ons op over uw natuurstenen vloeren in Tilburg

Niet alleen voor vloeren, maar ook voor vloertegels, keramiek, mozaïek en wandtegels kunt u uitstekend bij ons terecht. Bel voor informatie of een afspraak met telefoonnummer 0416-377112. Vul het contactformulier op de website in of stuur een e-mail naar info@natuursteendrunen.nl. Natuursteen Drunen is uw specialist in de regio Tilburg.

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Medievale vloertegel

Monastry Light

Neem contact op met Natuursteen Drunen over uw vloertegels

Wij bieden uw een zeer ruime keuze in natuursteen vloeren voor binnen en buiten. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0416-377112. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op de website of ons een e-mail met uw vragen en opmerkingen sturen. Gebruik hiervoor het e-mailadres info@natuursteendrunen.nl. Wilt u eerst inspiratie opdoen of direct uw favoriete vloer kiezen? Kom dan langs voor uw vloertegels in onze showroom.