• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Tilburg

Maak gebruik van ervaring en lage prijzen in natuursteen

Bent u op zoek naar de beste en voordeligste leverancier van natuursteen in Tilburg? Dan is er bij u in de buurt van Tilburg een uitstekend bedrijf. Natuursteen Drunen is al meer dan 25 jaar uw gespecialiseerde leverancier van natuurstenen vloeren, vloertegels en wandtegels. Doe ook een beroep op ons voor uw keramiek en mozaïek. Dat leveren en plaatsen wij ook als vensterbanken en bijvoorbeeld voor iets in de keuken. In die 25 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan met het zelf doen van inkoop. Onze leveranciers komen vanuit de hele wereld. Door deze rechtstreekse contacten profiteert u in Tilburg en elders optimaal. Profiteer van de laagste prijzen en de beste kwaliteit vloertegels, vloeren en wandtegels van natuursteen. Travertin mozaïek? Ook dat vindt u in ons assortiment. Net als keramiek voor iedere gewenste toepassing. Brengt u binnenkort vanuit Tilburg ook eens een bezoek aan onze showroom? Dan bespreken we graag uw wensen en doen u een voordelig geprijsd aanbod.

Uitstekend aanbod in natuurstenen in Tilburg. Ook voor buiten

We hebben veel verschillende klanten. Dan zijn de wensen natuurlijk al even divers. Opvallend vaak wordt ons gezegd dat de prijs van Belgisch hardsteen fors is. Veel mensen, ook in Tilburg, vinden dit hardsteen mooi, maar de prijs te hoog. Daar hebben we iets aan gedaan. Wij leveren namelijk hardsteen uit Vietnam. Dit materiaal is, net als Belgisch hardsteen, zeer geschikt voor in de tuin. Een buitentoepassing van vloertegels die zeer duurzaam is. Met ons Vietnamese hardsteen bent u dan een stuk voordelig uit dan met andere natuurstenen vloertegels voor buiten. Zoekt u de combinatie met natuursteen vloeren voor binnen in Tilburg? Kom deze wensen dan eens vrijblijvend met ons bespreken in de showroom.

Pietra di Nord 1

De weg van natuursteen naar Tilburg

Waar komt de natuursteen vandaan die gebruikt wordt voor uw woning in Tilburg? Het is een geheel natuurlijk materiaal, mensenhanden zijn alleen nodig om het te winnen en te bewerken. Het is een vorm van gesteente dat ontstaat door stolling van magna of uit aardlagen die in de loop der eeuwen verstenen (kalkgesteente). Tot de bekendste steensoorten behoren kalksteen, leisteen, graniet, marmer, kwartsiet en travertin. Dankzij de de verschillende ontstaansprocessen hebben deze soorten verschillende kleuren en eigenschappen. Bent u benieuwd welke soort het meest voor uw vloer in Tilburg geschikt is? In onze showroom bekijkt u met eigen de verschillende soorten beschikbare natuursteen!

Waarom geeft natuursteen mijn vloer een unieke uitstraling?

Wil u voor uw huis in Tilburg een vloer met een unieke en luxe uitstraling? Dan is natuursteen een goede keuze. Door de grote verschillen in ontstaansproces zijn er ook grote verschillen in kleur en eigenschappen tussen natuursteen. Zelfs tussen een en dezelfde steensoort zijn er grote verschillen in eigenschap en kleur. Dankzij deze unieke eigenschap van natuursteen krijgt uw vloer altijd een geheel persoonlijke uitstraling. Doordat geen tegel hetzelfde is, vallen daarnaast kleine beschadigingen minder snel op. Een ander voordeel van natuursteen is verder dat het slijtvast is. Daarmee draagt het bij aan de duurzaamheid en dus waardevermeerdering van uw huis. Meer informatie over het gebruik van natuursteen voor uw huis in Tilburg? Bel of mail ons dan voor persoonlijk advies.

Waarom kiezen voor Natuursteen Drunen?

We zetten de redenen daarvoor graag voor u uiteen:

 • Specialist in natuursteen voor iedere situatie
 • Praktische oplossingen die passen bij uw wensen
 • Lage prijzen door eigen inkoop
 • Duidelijk advies en heldere, complete offerte vooraf
 • Volledige service en garantie op al onze producten en diensten

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Belgisch-Hardsteen-MOB-Medievale

Monastry Light

Neem contact met ons op over uw natuurstenen vloeren in Tilburg

Niet alleen voor vloeren, maar ook voor vloertegels, keramiek, mozaïek en wandtegels kunt u uitstekend bij ons terecht. Bel voor informatie of een afspraak met telefoonnummer 0416-377112. Vul het contactformulier op de website in of stuur een e-mail naar info@natuursteendrunen.nl. Natuursteen Drunen is uw specialist in de regio Tilburg.

Meer informatie aanvragen