• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Kaatsheuvel

Een renovatie of toch een nieuwe vloer?

Zoekt u een specialist in natuurstenen vloeren en/of wandtegels in Kaatsheuvel? Wilt u gebruikmaken van de diensten van een specialist in renovatie van hardstenen vloeren? Voor vloertegels, keramiek en mozaïek gaat u dan naar de natuursteenspecialist bij Kaatsheuvel. Natuursteen Drunen is een expert in natuurstenen vloeren, vloertegels, keramiek en mozaïek. Ook voor een renovatie van uw vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u in Kaatsheuvel een probleem met uw huidige mozaïek, keramiek of hardsteen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden. Het is namelijk lang niet altijd eenvoudig om te kiezen. Bijvoorbeeld tussen een renovatie van uw vloeren van hardsteen of juist een geheel nieuwe natuursteen vloer. Natuursteen Drunen beschikt over de juiste kennis en ervaring en helpt u graag met een passend advies. In Kaatsheuvel en elders in de regio zijn wij uw specialist.

Ook voor de laagste prijs in vloeren, vloertegels en wandtegels

Een flink aantal van onze klanten komt uit Kaatsheuvel. Onze klanten kiezen voor ons, omdat wij een kundig en praktisch advies geven over vloeren, vloertegels en bijvoorbeeld keramiek. We adviseren over de juiste soort en de toepassing die het meest geschikt is. Wilt u aansluitend een prijsopgave? Dan maken we voor u een messcherpe offerte in orde. Reken op de voordeligste prijs. Onze lage prijzen zijn mede mogelijk door volledig zelfstandig onze inkoop te doen. Korte lijnen en goede relaties met onze leveranciers zorgen er mede voor dat we u zo’n mooie prijs aan kunnen bieden. Niet alleen in Kaatsheuvel, maar voor al onze klanten werken we snel, praktisch en voordelig. Komt u ook eens langs in onze showroom in Drunen?

Peacock 1

Van natuursteen in de aarde naar Kaatsheuvel

Voordat natuursteen op uw vloer in Kaatsheuvel terecht komt, heeft het een lange weg afgelegd. Natuursteen ontstaat in diepe aardlagen of in zeesegmenten. Zo ontstaat natuursteen bijvoorbeeld uit afgekoeld magna, dat door uitbarsting uit de aarde komt. Ook is er natuursteen dat ontstaat uit fossiele planten of dieren of andere stenen. Deze laatste soort wordt afgezettingsgesteente genoemd. Pas door bergvorming komt de natuursteen langzaam naar de oppervlakte. Natuursteen is 100 procent natuurlijk materiaal, mensenhanden komen er enkel aan te pas om het te winnen en te bewerken. Natuursteen is overigens de overkoepelende naam van zeer verschillende steensoorten. Hieronder zijn basalt, graniet, marmer, hardsteen, kwartsiet, leisteen en travertin. Bent u benieuwd welke soort natuursteen het beste bij uw woning past? Kom dan naar onze showroom om de verschillende vloeren met eigen ogen te zien.

Voordelen van natuursteen

Het gebruik van natuursteen heeft verschillende voordelen. Waarom zou u kiezen voor natuursteen voor uw woning of bedrijfspand in Kaatsheuvel? Ten eerste heeft dit materiaal een extreem lange levensduur, zodat u er jaren van kunt genieten. Een natuursteenvloer draagt daardoor ook bij tot waardevermeerdering van uw huis. Heeft u het snel koud? Als tweede geleidt een natuursteenvloer goed warmte, zodat het zeer geschikt is in combinatie met vloerverwarming. Verder geeft natuursteen uw woning een luxe, exclusieve uitstraling omdat elke steen er uniek uitziet. Bovendien vallen kleine beschadigingen op natuursteen minder op. Nieuwsgierig geworden naar het gebruik van natuursteen voor uw woning in Kaatsheuvel? In onze showroom krijgt u persoonlijk advies en bekijkt u zelf de verschillenden soorten vloeren.

Voorbeelden van natuurstenen die u bij ons aan kunt schaffen

Natuursteen Drunen is een echte specialist voor al uw hardstenen vloeren, vloertegels, wandtegels, keramiek en mozaïek. We noemen u graag een aantal voorbeelden van natuurstenen die we leveren en plaatsen bij onze klanten:

 • Vietnamese hardsteen
 • Graniet
 • Marmer
 • Travertin
 • Leisteen

Staat uw favoriet er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen we ook met andere gewenste materialen uw vloeren en wanden in Kaatsheuvel en elders perfect in orde maken.

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Medievale vloertegel

Monastry Light

Lage prijzen en beste service voor u in Kaatsheuvel?

Neem dan contact op met Natuursteen Drunen. U kunt het contactformulier op de website invullen. Ons bellen of mailen, maar natuurlijk ook gewoon direct langskomen in de showroom. Telefoonnummer 0416-377112. E-mail info@natuursteendrunen.nl. Wij zijn uw specialist in natuursteen in de regio Kaatsheuvel.

Meer informatie aanvragen