• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Boxtel

Allrounders in natuursteen in Boxtel

Zoekt u in de buurt van Boxtel naar een goed bedrijf dat allround diensten op het gebied van natuursteen levert? Dan vindt u bij u in de buurt van Boxtel Natuursteen Drunen. Wij zijn een allround natuursteenbedrijf met een ruim assortiment in mozaïek, keramiek, vloertegels en wandtegels. Natuurstenen herkomst. Dat spreekt voor zichzelf. Net als voor al onze klanten leveren we u in Boxtel de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Onze dienstverlening als allrounders gaat verder dan het leveren en plaatsen van vloertegels en wandtegels. Wij zijn u ook behulpzaam bij de integratie van vloerverwarming. Een vensterbank op maat? Een precies passende dorpel, bijvoorbeeld in Boxtel? Ook daarvoor doet u succesvol een beroep op ons. Kom langs in onze showroom in de buurt van Boxtel. U kunt ons natuurlijk ook eerst bellen of mailen. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Concurrerende prijzen voor natuurstenen producten

Bij Natuursteen Drunen beschikken we over meer dan 25 jaar ervaring. Daarmee hebben we niet alleen een schat aan ervaring met natuurstenen producten opgebouwd. We hebben ook een uitstekende relatie met onze wereldwijde leveranciers. Daarom hebben we korte lijnen en kunnen rechtstreeks onderhandelen over de inkoopprijs. Daar profiteert u in Boxtel en elders optimaal van. Juist door de korte lijnen en de uitstekende relaties zijn we in staat om u sterk concurrerende prijzen te bieden. Vloertegels, natuurstenen vloeren, keramiek, mozaïek en wandtegels. Stuk voor stuk producten die u bij ons vindt en voor voordelige prijzen aan kunt schaffen. Zullen we binnenkort eens kennismaken met u in Boxtel?

Noorse-Lei-Pillarguri-Zwart-gezoet-1

Waar komt natuursteen vandaan?

Waar komt de naam ‘natuursteen’  vandaan? En waarom heeft het materiaal iets speciaals? De Romeinen legden al wegen van natuursteen aan omdat het materiaal slijtvast. Tegenwoordig wordt natuursteen vooral decoratief gebruikt. De steen ontstaat in onder meer de aarde en wordt gevormd door omgeving, klimaat en ijstijd in duizenden jaren. Pas door bergvorming komt de natuursteen aan de oppervlakte. Natuursteen, een verzamelnaam van diverse steensoorten, is dus altijd een deel van de aarde van uniek materiaal. Voor uw huis in Boxtel heeft een ruime keuze uit soorten natuursteen. Bijvoorbeeld leisteen, marmer, graniet of hardsteen. In onze showroom bekijkt u verschillende vloeren met eigen ogen en geven wij u persoonlijk advies.

De vele voordelen van natuursteen

Het gebruik van natuursteen voor uw huis heeft verschillende voordelen. Omdat natuursteen een natuurlijk product is, heeft iedere natuursteentegel zijn eigen unieke eigenschap. Daardoor is er ook veel keuze uit verschillende kleuren. Bovendien zie je kleine beschadigingen minder snel op natuursteen en heeft de steen een luxe uitstraling. Wil u in uw huis in Boxtel een vloerverwarming installeren? Ook dan is natuursteen zeer geschikt als bouwmateriaal. De vloer is bovendien duurzaam en makkelijk te onderhouden. Tevens is de prijs-kwaliteitverhouding erg goed dankzij de lange duurzaamheid. Natuursteen komt daarnaast uit de natuur en dus helemaal natuurlijk. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende materialen, waaronder marmer, graniet, basalt en leisteen. Doordat dit natuurmaterialen zijn, hebben ze allemaal een eigen unieke hardheid en kleur. Dus wil u een vloer met een luxe-uitstraling in Boxtel? In onze showroom kunt u de vloeren met eigen ogen zien!

Het assortiment van Natuursteen Drunen

Zoals gesteld zijn wij uw allround specialist in natuurstenen producten. Wij bieden u iedere keer de beste, praktische oplossing die aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Onze meest gevraagde natuurstenen producten zijn:

 • Vloertegels
 • Mozaïek, bijvoorbeeld Travertin
 • Keramiek
 • Wandtegels
 • Hardstenen vloeren, bijvoorbeeld Vietnamees hardsteen voor buiten

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Belgisch-Hardsteen-Medievale

Belgisch-Hardsteen-MOB-Monastery-Light

Meer weten over de mogelijkheden in Boxtel

Natuursteen Drunen heeft haar showroom dichtbij u in de buurt. Kom vrijblijvend eens langs om de mogelijkheden te bekijken. Uiteraard kunt u als inspiratie ook de foto’s van vloertegels, complete vloeren, mozaïek, keramiek en wandtegels op de website bekijken. In de showroom krijgt u echter nog beter de juiste look & feel van natuursteen producten. Om contact met ons op te nemen kunt u ons bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen. Telefoonnummer: 0416-377112. E-mail info@natuursteendrunen.nl. Zien we u binnenkort vanuit Boxtel in onze showroom in Drunen?

Meer informatie aanvragen