• Natuursteen op maat
  • a-kwaliteit
  • service aan huis
  • 500m2 showroom
  • persoonlijk aanspreekpunt
  • Natuursteen op maat
  • a-kwaliteit
  • service aan huis
  • 500m2 showroom
  • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Bergen op Zoom

Het mooiste en voordeligste natuursteen in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar vloertegels van natuursteen in Bergen op Zoom? Dan wilt u natuurlijk de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Bij Natuursteen Drunen bieden we deze combinatie. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. Die gebruiken we om de beste kwaliteit voor u uit te zoeken. We doen onze eigen inkoop. Onze leveranciers weten wat we zoeken. Door het scherpe inkoopbeleid zijn we ook in staat om u de laagste prijs voor de beste kwaliteit natuurstenen producten te leveren. Daarbij leveren we niet alleen uw producten. We plaatsen ze ook. In overleg met u of uw ontwerper/architect. Uitdagingen, zoals het combineren van natuursteen vloertegels met de vloerverwarming of het renoveren van natuursteen vloeren doen we graag voor u. U mag ook bij het plaatsen en renoveren rekenen op meer dan 25 jaar vakmanschap en toepassing van praktisch inzicht. Kom langs in onze showroom in Drunen of neem contact met ons op. Voor inspiratie en het bespreken van uw wensen.

Samenwerking met architecten en ontwerpers

Wij zijn specialist in het leveren en plaatsen van natuurstenen producten. Wij leveren en plaatsen vloeren, vloertegels, wandtegels, keramiek en mozaïek. Vaak doen we dat in samenwerking met architecten, ontwerpers en specialisten. Heeft u bijvoorbeeld in Bergen op Zoom grootste plannen met de keuken? Wilt u een fraai granieten keukenblad? Dan leveren we dit precies op maat. Het plaatsen zelf doen we dan in goed overleg met uw keukenspecialist. De buitenruimte voorzien van hardstenen vloertegels? Dat is ook zo’n klus die we overwegend uitvoeren in samenwerking met een architect of ontwerper. Door deze samenwerking bent u in Bergen op Zoom en op andere plaatsen altijd verzekerd van het beste eindresultaat. Tegen de voordeligste prijs.

Pietra di Nord 1

Waarom kiezen voor natuursteen in Bergen op Zoom?

Waarom is natuursteen een goede keuze als materiaal voor uw huis in Bergen op Zoom? Natuursteen heeft een stijlvolle en chique uitstraling. Maar dat niet alleen! Natuursteen is ook slijtvast en dus duurzaam. Daardoor heeft uw pand in Bergen op Zoom niet alleen een luxe uitstraling, u bent er ook van verzekerd dat uw woning of bedrijf toekomstbestendig is. Hoe maakt u een verantwoorde keuze voor de natuursteen die bij u past? In onze showroom ziet u met eigen ogen ons aanbod van vloertegels, wandtegels, keramiek en mozaïek. Dus bent u op zoek naar een professional op gebied van natuursteen in Bergen op Zoom? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

De grootste voordelen van natuursteen

Heeft u interesse voor gebruik van natuursteen in Bergen op Zoom? Dan wil u natuurlijk weten wat de grootste voordelen van natuursteen zijn ten opzichte van andere bouwmaterialen. Ten eerste is bij natuursteen elke steen anders, waardoor het materiaal uw pand een uniek karakter geeft. Natuursteentegels zijn verder stevig en duurzaam en een goede geleider van warmte. Tevens is het materiaal goed te onderhouden en hygiënisch. Ook is het zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Prettig is ook dat kleine beschadigingen op natuursteen minder opvallen, vanwege de bijzondere kleuring. Twijfelt u altijd nog over het gebruik van natuursteen? Neem dan contact met ons op in Bergen op Zoom en wij voorzien u verder van professioneel advies!

Welke producten levert en plaatst Natuursteen Drunen?

Binnen ons assortiment en in onze showroom vindt u een ruime collectie aan natuurstenen producten. Kom gerust eens bij ons langs. Bekijk en bespreek het aanbod in de volgende producten:

Belgisch Hardsteen

Belgisch Hardsteen

Monastry Light

Contactgegevens voor natuursteen bij u in Bergen op Zoom

Kom langs in de showroom van Natuursteen Drunen. Voor uw vragen en opmerkingen kunt u ook het contactformulier op de website gebruiken. Een e-mail kunt u sturen aan info@natuursteendrunen.nl. Bellen kunt u ons vanuit Bergen op Zoom op telefoonnummer 0416-377112.

Meer informatie aanvragen