Bergen op Zoom natuursteen

Het mooiste en voordeligste natuursteen in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar vloertegels van natuursteen in Bergen op Zoom? Dan wilt u natuurlijk de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Bij Natuursteen Drunen bieden we deze combinatie. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring. Die gebruiken we om de beste kwaliteit voor u uit te zoeken. We doen onze eigen inkoop. Onze leveranciers weten wat we zoeken. Door het scherpe inkoopbeleid zijn we ook in staat om u de laagste prijs voor de beste kwaliteit natuurstenen producten te leveren. Daarbij leveren we niet alleen uw producten. We plaatsen ze ook. In overleg met u of uw ontwerper/architect. Uitdagingen, zoals het combineren van natuursteen vloertegels met de vloerverwarming of het renoveren van natuursteen vloeren doen we graag voor u. U mag ook bij het plaatsen en renoveren rekenen op meer dan 25 jaar vakmanschap en toepassing van praktisch inzicht. Kom langs in onze showroom in Drunen of neem contact met ons op. Voor inspiratie en het bespreken van uw wensen.

Samenwerking met architecten en ontwerpers

Wij zijn specialist in het leveren en plaatsen van natuurstenen producten. Wij leveren en plaatsen vloeren, vloertegels, wandtegels, keramiek en mozaïek. Vaak doen we dat in samenwerking met architecten, ontwerpers en specialisten. Heeft u bijvoorbeeld in Bergen op Zoom grootste plannen met de keuken? Wilt u een fraai granieten keukenblad? Dan leveren we dit precies op maat. Het plaatsen zelf doen we dan in goed overleg met uw keukenspecialist. De buitenruimte voorzien van hardstenen vloertegels? Dat is ook zo’n klus die we overwegend uitvoeren in samenwerking met een architect of ontwerper. Door deze samenwerking bent u in Bergen op Zoom en op andere plaatsen altijd verzekerd van het beste eindresultaat. Tegen de voordeligste prijs.

Bergen op Zoom

Welke producten levert en plaats Natuursteen Drunen?

Binnen ons assortiment en in onze showroom vindt u een ruime collectie aan natuurstenen producten. Kom gerust eens bij ons langs. Bekijk en bespreek het aanbod in de volgende producten:

  • Vloertegels
  • Complete natuurstenen vloeren
  • Mozaïek, bijvoorbeeld Travertin
  • Keramiek
  • Wandtegels

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Medievale vloertegel

Monastry Light

Contactgegevens voor natuursteen bij u in Bergen op Zoom

Kom langs in de showroom van Natuursteen Drunen. Voor uw vragen en opmerkingen kunt u ook het contactformulier op de website gebruiken. Een e-mail kunt u sturen aan info@natuursteendrunen.nl. Bellen kunt u ons vanuit Bergen op Zoom op telefoonnummer 0416-377112.