• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Keramiek Bergen op Zoom

Uw specialist in natuurstenen producten in Bergen op Zoom

Zoekt u de beste kwaliteit en laagste prijs in keramiek in Bergen op Zoom? Dan bent u bij Natuursteen Drunen aan het juiste adres. Wij verzorgen het mooiste, beste en voordeligste keramiek. Voor toepassing in uw woning en kantoor in Bergen op Zoom. Natuurlijk komt u ook naar ons als u keramiek voor binnen uw instelling op het oog heeft. Wellicht heeft u bij een bezoek aan onze showroom in Drunen de juiste inspiratie opgedaan om te kiezen voor keramiek. Overigens vindt u niet uitsluitend keramische toepassingen in onze showroom. Deze is namelijk gericht op het aanbieden van een ruime keuze in natuurstenen producten. De keramische toepassing is wel bijzonder populair. Deze kan ook worden toegepast in combinatie met andere materialen. Bijvoorbeeld geeft het samen met staal een verbinding die de beste eigenschappen van beide materialen combineert.

De laagste prijs voor u in Bergen op Zoom

Het is niet afhankelijk of u in Bergen op Zoom woont of ergens anders. Bij Natuursteen Drunen bieden we u namelijk altijd de laagste prijs voor de beste kwaliteit in keramiek . Deze lage prijs is mede mogelijk, omdat wij al onze producten zelf inkopen. De rechtstreekse contacten met de leveranciers gaan wereldwijd en iedere dag door. U mag met onze aanpak rekenen op de laagste prijs voor de beste kwaliteit.

Wat is keramiek?

Dit is een toepassing die zorgt voor een hard en duurzaam resultaat. Dit wordt bereikt door materiaal, zoals aarde, te bakken in de oven. De temperatuur van de speciale oven is enorm hoog. Om het perfecte resultaat te bereiken is de temperatuur van de oven 1000 tot 1250 graden. De stevigheid en bescherming tegen ongewenste scheuren wordt verkregen door het toevoegen van mineralen. De waterbestendigheid wordt verkregen door het aanbrengen van een glazuurlaag. Dit is bijvoorbeeld bij keramische tegels zeer prettig. Geen nare vlekken in de tegels en in hoge mate water afstond. Juist de variatie in kleuren maakt deze keramische toepassing bijzonder aantrekkelijk voor veel mensen. Altijd een uniek product dat volkomen past bij uw wensen en smaak. Bekijk en bespreek het aanbod maar eens bij Natuursteen Drunen in de showroom.

Secret Stone Precious Beige 1

Voordelen van keramische vloer in Bergen op Zoom

Het gebruik van keramiek voor uw vloer heeft verschillende voordelen. Zoals elk ander keramisch materiaal is een vloer van keramiek niet alleen hard en sterk, maar ook niet ontvlambaar en vuurbestendig. Daarnaast is een keramische vloer eenvoudig schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn echter wel verschillen tussen de soorten keramische tegels. Vloertegels van keramiek zijn verder erg stevig. Ze trekken bijvoorbeeld niet krom en buigen niet. Ze zijn ook praktisch toepasbaar, bijvoorbeeld voor het waterdicht maken van keuken of badkamer. Tevens is een keramische vloer decoratief, zodat uw kamer ook een stijlvolle uitstraling krijgt. Wilt u meer weten? In onze showroom in Drunen geven wij u graag informatie over alle mogelijke toepassingen van keramiek voor in uw woning. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of mailen voor persoonlijk advies.

Herkomst van keramiek

Het woord ‘keramiek’  is afgeleid van ‘keramos’, het Griekse woord voor een drinkvat van aardewerk. Oorspronkelijk werd het vooral gebruikt om te verwijzen naar alle voorwerpen van gebakken klei. Bij traditioneel keramiek denkt men dan ook snel aan voorwerpen als potten en serviezen van porselein. Tevens wordt keramiek in de beeldhouwkunst gebruikt. Ook valt echter te denken aan bouwmateriaal, zoals baksteen, straatstenen en tegels. Keramiek is zeer geschikt al bouwmateriaal. Het is immers bijna onverwoestbaar en werkt dus beschermend. Verder werkt keramiek isolerend, zodat het energieverbruik helpt verminderen. Tot slot is het materiaal duurzaam en vergt het over het algemeen weinig onderhoud. Heeft u meer vragen over het gebruik van keramiek in uw huis? Neem dan snel contact op met een van onze experts!

natuursteen-drunen
natuursteen-outdoor
natuursteen-keramiek

Toepassing van keramiek In Bergen op Zoom via Natuursteen Drunen

Wij bieden u verschillende mogelijkheden in keramische toepassingen voor uw woning of kantoor in Bergen op Zoom. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

 • Keramische vloertegels
 • Keramische wandtegels
 • Keramische laag over natuursteen
 • Toepassingen in de keuken en bijvoorbeeld badkamer
 • Maatwerk

Heeft u een vraag over de mogelijkheden die we u met keramiek te bieden hebben in Bergen op Zoom? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over keramiek en de toepassing bij u in Bergen op Zoom?

Bij Natuursteen Drunen leggen we u graag meer uit over de mogelijkheden in keramische toepassingen. Kom langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden. Wilt u een combinatie van mogelijkheden? Laten we het daar samen dan eens over hebben. Wij bieden u een praktisch advies, de beste kwaliteit en een concurrerende prijs in bergen op Zoom. Om uw vragen te stellen vindt u een contactformulier op de website. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor direct persoonlijk contact of mailen. Telefoonnummer 0416-377112. E-mail info@natuursteendrunen.nl. Graag tot ziens bij ons in de showroom, bijvoorbeeld voor keramiek.

Meer informatie aanvragen