Uden natuursteen

Allrounder met een passie voor natuurlijk gesteente

Bent u op zoek naar een uitstekende leverancier van natuursteenproducten in de regio Uden? Dan vindt u in de omgeving van Uden Natuursteen Drunen. Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wandtegels, vloertegels, keramiek, mozaïek en complete hardstenen vloeren. Alles hebben we in de loop der jaren door onze handen laten gaan. Bij veel klanten, ook in Uden, zijn deze natuursteenproducten inmiddels een verfraaiing van woning of kantoor geworden. Doe ook een beroep op ons in Uden als u uw vloerverwarming wilt laten combineren met natuursteen. Wij zijn u graag van dienst. De samenwerking met uw architect of ontwerper? Die gaan we met veel plezier aan.

Mozaïek in de badkamer in Uden?

Mozaïek in de badkamer. Dit komt het meest voor als we mozaïek toepassen. Er zijn echter nog talloze andere toepassingen van mozaïek mogelijk. Vindt u mozaïekwerk ook zo mooi? Wilt u weten op welke manier we deze techniek bij u toe kunnen passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden. Wellicht heeft u dan binnenkort ook zo’n fraai mozaïekwerk uit natuursteen bij u thuis of op kantoor.

Wilt u iets anders? Bijvoorbeeld natuursteen vloertegels, keramiek of wandtegels? Vraag dan ook eens naar de mogelijkheden. Natuursteen Drunen is van alle markten thuis en zorgt voor een perfect eindresultaat.

Mozaiek

Uden

Maatwerk in natuursteen

Natuursteen Drunen is een allround specialist. Niet alleen regelen we mozaïek, keramiek, wandtegels en vloertegels. U doet namelijk ook prima een beroep op ons voor:

  • Tafels en bladen
  • Keukenbladen
  • Vensterbanken
  • Dorpels
  • Bouwproducten

Met bouwproducten bedoelen we bijvoorbeeld gevelplinten, borstwering en afdekplaten. Heeft u in Uden een specifieke vraag voor keramiek, mozaïek, wandtegels of vloertegels? Of heeft u een materiaal voor vloeren in gedachten en wilt u weten of dit geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact op met uw vraag. Er bestaat dan een grote kans dat wij in de oplossing kunnen voorzien voor u in Uden.

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Medievale vloertegel

Monastry Light

Contactgegevens van Natuursteen Drunen in de regio Uden

Een contactformulier vindt u op onze website. Heeft u liever direct persoonlijk contact? Bel ons dan op telefoonnummer 0416-377112. Uw e-mail kunt u sturen naar het adres info@natuursteendrunen.nl. Kennismaken met onze showroom? Kom dan langs in Uden om vrijblijvend rond te kijken. U bent er snel vanuit Uden.