• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Uden

Allrounder met een passie voor natuurlijk gesteente

Bent u op zoek naar een uitstekende leverancier van natuursteenproducten in de regio Uden? Dan vindt u in de omgeving van Uden Natuursteen Drunen. Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wandtegels, vloertegels, keramiek, mozaïek en complete hardstenen vloeren. Alles hebben we in de loop der jaren door onze handen laten gaan. Bij veel klanten, ook in Uden, zijn deze natuursteenproducten inmiddels een verfraaiing van woning of kantoor geworden. Doe ook een beroep op ons in Uden als u uw vloerverwarming wilt laten combineren met natuursteen. Wij zijn u graag van dienst. De samenwerking met uw architect of ontwerper? Die gaan we met veel plezier aan.

Mozaïek in de badkamer in Uden?

Mozaïek in de badkamer. Dit komt het meest voor als we mozaïek toepassen. Er zijn echter nog talloze andere toepassingen van mozaïek mogelijk. Vindt u mozaïekwerk ook zo mooi? Wilt u weten op welke manier we deze techniek bij u toe kunnen passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden. Wellicht heeft u dan binnenkort ook zo’n fraai mozaïekwerk uit natuursteen bij u thuis of op kantoor.

Wilt u iets anders? Bijvoorbeeld natuursteen vloertegels, keramiek of wandtegels? Vraag dan ook eens naar de mogelijkheden. Natuursteen Drunen is van alle markten thuis en zorgt voor een perfect eindresultaat.

Poseidon Beige 1

Maatwerk in natuursteen

Natuursteen Drunen is een allround specialist. Niet alleen regelen we mozaïek, keramiek, wandtegels en vloertegels. U doet namelijk ook prima een beroep op ons voor:

 • Tafels en bladen
 • Keukenbladen
 • Vensterbanken
 • Dorpels
 • Bouwproducten

Met bouwproducten bedoelen we bijvoorbeeld gevelplinten, borstwering en afdekplaten. Heeft u in Uden een specifieke vraag voor keramiek, mozaïek, wandtegels of vloertegels? Of heeft u een materiaal voor vloeren in gedachten en wilt u weten of dit geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact op met uw vraag. Er bestaat dan een grote kans dat wij in de oplossing kunnen voorzien voor u in Uden.

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Medievale vloertegel

Monastry Light

Wat is natuursteen?

Met de keuze voor natuursteen voor uw vloer in Uden maakt u een bijzondere keuze. Hoe zit dat? U kiest met natuursteen voor een geheel natuurlijk materiaal, dat ontstaat is in de aarde, in diep aardlagen of in zeesegmenten. Middels bergvorming komt natuursteen tevoorschijn. Mensen zijn alleen nodig voor de winning en bewerking van natuursteen. Overigens is natuursteen een overkoepelende term voor verschillende steensoorten. Hieronder zijn basalt, graniet, hardsteen, kwartsiet, leisteen en marmer. De mens heeft al lang gebruik gemaakt van natuursteen. De Romeinen gebruikten het slijtvaste materiaal voor hun wegen. Een natuursteen is dan ook zeer duurzaam en gaat lang mee. Wil u meer informatie over het gebruik van natuursteen voor uw vloer of woning in Uden? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom natuursteen vloer in Uden?

u een vloer met een geheel exclusieve uitstraling in Uden? Of heeft u het snel koud en wil u een vloer die goed is te combineren met vloerverwarming? In beide gevallen is natuursteen een uitstekende keuze. Natuursteen geleidt warmte goed, waardoor warmte gelijkmatig wordt verdeeld en goed wordt vastgehouden. Natuursteen heeft dankzij het natuurlijke ontstaansproces altijd een unieke uitstraling. Geen tegel is helemaal hetzelfde. Uw vloer of woning krijgt daardoor altijd een geheel persoonlijke uitstraling en is aan geen andere vloer gelijk. Tevens vallen kleine beschadigingen minder snel op door de natuurlijke verschillen tussen natuursteentegels. Meer weten over de keuze voor natuursteen in Uden? Neem dan snel contact met ons op via mail of de telefoon voor persoonlijk advies.

Contactgegevens van Natuursteen Drunen in de regio Uden

Een contactformulier vindt u op onze website. Heeft u liever direct persoonlijk contact? Bel ons dan op telefoonnummer 0416-377112. Uw e-mail kunt u sturen naar het adres info@natuursteendrunen.nl. Kennismaken met onze showroom? Kom dan langs in Uden om vrijblijvend rond te kijken. U bent er snel vanuit Uden.

Meer informatie aanvragen