• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Schijndel

Op zoek naar een goed bedrijf in natuursteen?

Bent u in Schijndel en omgeving op zoek naar een specialist in natuurstenen producten? Wilt u de beste kwaliteit tegen een concurrerende prijs in Schijndel? Ga dan eens kijken bij Natuursteen Drunen. Bij u in de buurt van Schijndel hebben we een showroom. In de showroom krijgt u een uitgebreid aanbod in vloertegels, wandtegels, mozaïek en keramiek. Complete natuurstenen vloeren geven u een inzicht over hoe ook uw vloeren eruit kunnen zien. Bij Natuursteen Drunen zijn we niet alleen leverancier van natuurstenen producten. We plaatsen ook uw natuursteen vloeren. Datzelfde geldt natuurlijk voor wandtegels, vloertegels, keramiek en mozaïek. In Schijndel en elders mochten we al veel klanten van dienst zijn. Ook als het gaat om de integratie van vloerverwarming, het op maat maken van een keukenblad of bijvoorbeeld een keramiek vensterbank doet u succesvol een beroep op ons. Kom langs in de showroom van Natuursteen Drunen. Vanuit Schijndel bent u er snel.

Concurrerende prijzen

We bieden onze klanten altijd een concurrerende prijs. Dit is mogelijk, omdat we korte lijnen naar onze leveranciers hanteren. Veel van het natuursteen selecteren en importeren we zelf. Daar hebben we inmiddels meer dan vijfentwintig jaar ervaring mee opgedaan. De relatie met onze leveranciers van natuursteen vloeren, vloertegels, mozaïek, keramiek en wandtegels is uitstekend. Dat zorgt er voor dat wij bekend staan als een betrouwbare inkoper van natuurstenen producten. We kunnen dan natuurlijk ook scherp sturen op onze inkoopprijzen. Uiteindelijk kunnen we u in Schijndel en elders daarom een lagere prijs aanbieden dan veel van onze concurrenten. Hoe laag onze prijs is kunt u ondervinden door een offerte aan te vragen op uw favoriete natuurstenen vloer. Of voor wandtegels, keramiek, mozaïek of hardsteen natuurlijk.

Schijndel natuursteen

De lange weg van natuursteen naar Schijndel

Voordat natuursteen in uw huis in Schijndel terecht komt, heeft het een lange weg afgelegd. Mensenhanden waren alleen nodig om het materiaal uit de natuur te winnen en te bewerken. Daarvoor maakte de natuursteen een lang natuurlijk ontstaansproces door. Het kwam tevoorschijn na bergvorming, nadat het jarenlang in aardlagen, onder de aarde of in zeesegmenten lag opgeslagen. Mensen ontdekten de bruikbaarheid van natuursteen al lang geleden. De oude Romeinen gebruikten het materiaal vanwege de slijtvastheid al voor hun wege. De gevarieerde ontstaansprocessen van natuursteen zorgen ervoor dat er veel verschillende soorten natuursteen zijn. Hieronder zijn basalt, graniet, hardsteen, kwartsiet, leisteen en marmer. Elke soort verschilt in kleur en eigenschap. Ook in een zelfde steensoort zijn er onderlinge verschillen. Natuursteen heeft daardoor altijd een unieke eigen uitstraling. Wil u de verschillende soorten natuursteen met eigen ogen zien, zodat u de juiste keuze maakt voor uw woning in Schijndel? Bezoek dan onze showroom!

Voordelen van gebruik natuursteen

Wil u de waarde van uw huis in Schijndel vermeerderen? Een natuursteen vloer draagt bij aan de duurzaamheid en dus de waarde van uw woning. De vloer gaat lang mee en is goed te onderhouden. Ook op een andere manier is de vloer duurzaam: natuursteen houdt goed de warmte vast en verspreidt warmte evenredig. Daardoor is natuursteen zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Elke natuursteentegel is uniek, waardoor uw vloer een luxe en exclusieve uitstraling krijgt. Door de verschillen tussen de tegels vallen ook kleine beschadigen minder snel op. Een natuursteen vloer is goed te onderhouden en is dus een uitstekende keuze als u gaat voor duurzaam! Meer informatie over de voordelen van een natuurstenen vloer? Bel of mail ons voor persoonlijk advies.

Welke natuurstenen leveren en plaatsen we in Schijndel en elders?

Natuursteen Drunen heeft veel verschillende particuliere en zakelijke klanten. We leveren een diversiteit aan vloeren, vloertegels, wandtegels, keramiek en mozaïek. Een aantal populaire soorten natuurlijk gesteente is:

 • Marmer
 • Graniet
 • Kwartsiet
 • Leisteen
 • Travertin

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Medievale vloertegel

Monastry Light

Kom vanuit Schijndel eens langs of neem contact op

Uw vragen en opmerking voor Natuursteen Drunen kunt u op het contactformulier op de website invullen. Heeft u liever direct en persoonlijk contact? Bel ons dan op telefoonnummer 0416-377112. Gaat uw voorkeur uit naar mailen? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@natuursteendrunen.nl. Wellicht zien we u vanuit Schijndel binnenkort ook in onze showroom!

Meer informatie aanvragen