• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Roosendaal

Beste prijs en de beste kwaliteit in natuursteen

Bent u in Roosendaal naar het juiste bedrijf op zoek om uw natuursteen te bestellen en te laten plaatsen? Dan bent u natuurlijk ook op zoek naar een bedrijf dat u de beste kwaliteit en de voordeligste prijs biedt. Bij u in de buurt van Roosendaal vindt u dan Natuursteen Drunen. Wij zijn een bedrijf met veel ervaring en bieden u de beste kwaliteit. Dat doen we vooral met natuursteen vloeren, vloertegels, wandtegels, keramiek en mozaïek. Ook voor klanten in Roosendaal hebben we al veel projecten succesvol afgerond. Wandtegels leveren en plaatsen voor de badkamer? De perfecte vloertegels leggen over vloerverwarming? De hardstenen tuintegels voordelig leveren en plaatsen? Zomaar drie projecten die we al eens in Roosendaal gedaan hebben. Wilt u weten hoe we ervoor zorgen dat we bij u in Roosendaal en elders voor de beste kwaliteit tegen de laagste prijs kunnen zorgen? Lees dan snel verder.

Inkoop en verkoop van natuursteen zorgt voor de laagste prijs

Natuursteen Drunen heeft meer dan 25 jaar ervaring. In die tijd zijn we steeds beter geworden in het scherp inkopen en verkopen met een concurrerende prijs. We hebben de relaties met onze wereldwijde leveranciers steeds verder versterkt. Wij kennen elkaar en weten wat belangrijk is. Voor ons is het belangrijk dat we de beste kwaliteit tegen de beste prijs in kunnen kopen. Daarbij hanteren we de kortst mogelijke lijnen. In het totaalplaatje zorgt dat ervoor dat we uw vloertegels, wandtegels, keramiek en bijvoorbeeld mozaïek op de voordeligste manier aan kunnen bieden. Overtuig uzelf in Roosendaal en kom langs in onze showroom of bel ons voor een vrijblijvende prijsopgave.

Bologna Graphite Naturale 1

Natuursteen: een uniek materiaal

Natuursteen is een 100 procent natuurlijk materiaal dat een lange weg aflegt voordat het voor uw woning in Roosendaal wordt gebruikt. Natuursteen komt uit de aarde of de zee tevoorschijn door bergvorming. De verschillende soorten natuursteen (zoals basalt, graniet, marmer, hardsteen, kwartsiet, leisteen en travertin) hebben allemaal een uniek eigen ontstaansproces van vele jaren. Ook bij een zelfde steensoort zijn er grote verschillen. Elke natuursteentegel heeft daardoor een uniek uiterlijk. Mensenhanden komen alleen te pas voor de winning en bewerking van natuursteen. Het materiaal wordt al lang door mensen gebruikt. De oude Romeinen waardeerden het vanwege de slijtvastheid en gebruikten het voor hun wegen! Wil u meer weten over de mogelijke toepassingen van natuursteen voor uw woning in Roosendaal? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies.

Voordelen van een natuurstenen vloer

Wanneer kiest u voor een natuurstenen vloer voor uw huis in Roosendaal? Ten eerste is het een goede keuze als u een vloer met een unieke en persoonlijke uitstraling wil. Elke tegel is net een beetje anders, wat een luxe voorkomen geeft. Doordat elke tegel net een beetje anders is, vallen ook kleine beschadigingen minder snel op. Heeft u het snel koud? Een natuursteen vloer is zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Het zorgt ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden en verspreid. Daarbij is een natuursteen goed te onderhouden en duurzaam, waardoor u er jarenlang van geniet. Dankzij de duurzaamheid helpt een natuursteen vloer tevens de waarde van uw vermeerderen! Wil u meer informatie over de voordelen van natuursteen? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op.

Vaak geleverde natuursteenproducten in Roosendaal en elders

Natuursteen Drunen levert een grote verscheidenheid aan soorten natuursteen. Vraag na welke soort natuursteen in uw situatie het meest geschikt is. Zo zijn uw vloertegels, wandtegels, keramiek en/of mozaïek altijd van de meest geschikte soort natuursteen gemaakt. Veel geleverd natuurgesteente:

 • Leisteen
 • Kwartsiet
 • Travertin
 • Marmer
 • Graniet

Niet alle soorten zijn even geschikt voor bijvoorbeeld vloeren of wanden. Laat u iemand anders de wanden of vloeren plaatsen? Zorg dan vooral dat het soort natuursteen hiervoor geschikt is.

terrazzo-bruin
Carbon-Gold
Marne-Base

Contact met Natuursteen Drunen opnemen vanuit Roosendaal

Een contactformulier vindt u op de website. Ons telefoonnummer is 0416-377112. E-mail gebruiken? Stuur deze aan info@natuursteendrunen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op in Roosendaal.

Meer informatie aanvragen