Oss natuursteen

Veel ervaring zorgt voor concurrerende prijzen in natuurstenen vloeren

Zoekt u naar het beste en voordeligste bedrijf in natuursteen in de regio Oss? Wilt u wandtegels, vloertegels, keramiek of wandtegels van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs? Dan kunt u daarvoor vanuit Oss uitstekend terecht bij Natuursteen Drunen. Wij beschikken over een eigen showroom. Daar vindt u een uitgebreide collectie in vloeren, vloertegels, wandtegels, keramiek en mozaïek. Meer dan 25 jaar ervaring bij Natuursteen Drunen heeft ervoor gezorgd dat we thans u de beste kwaliteit tegen de beste prijs kunnen bieden. In Oss en elders mochten we al veel tevreden klanten van dienst zijn. Vanuit ervaring hebben we een uitstekende relatie met onze leveranciers opgebouwd. Wij kennen hen en zij kennen ons. Een goede kwaliteit- en prijsverhouding. Daar zetten we op in bij onze inkoop. Door de korte lijnen profiteert u in Oss en elders daar vervolgens van. Vraag maar eens naar onze prijzen als u een bezoek brengt aan onze showroom in de regio Oss.

Allrounders in leveren en plaatsen van vloer- en wandtegels. In Oss en elders in Nederland

Onze klanten komen niet uitsluitend uit Oss of omgeving. Steeds vaker komen onze klanten uit andere delen van Nederland. Dat komt waarschijnlijk omdat u bij ons de beste kwaliteit en de laagste prijs vindt. Maar wellicht ook omdat wij een compleet pakket aan dienstverlening bieden. Zo kunt u ook een beroep op ons doen als u uw vloerverwarming wilt laten integreren in natuurstenen vloeren. Is uw architect of ontwerper bezig met het doortrekken van de vloeren binnen naar dezelfde stijl buiten? Dan gelden wij ook als specialist. Voor de buitenruimte hebben we ook een voordelige oplossing. Wij leveren en plaatsen Vietnamees hardsteen. Dit hardsteen is, mits zorgvuldig bewerkt, evengoed als het bekendere en populaire Belgische hardsteen. Door te kiezen voor ons Vietnamese hardsteen bent u echter wel een stuk voordeliger uit. Daar adviseren wij u graag over. Net als over de manier waarop we de bewerking uitvoeren om tot een optimaal resultaat te komen.

Oss natuursteen

Waarom kiezen voor Natuursteen Drunen?

We noemen u graag een aantal kenmerken van ons bedrijf. Deze redenen zijn voor u wellicht doorslaggevend om voor ons te kiezen:

  • Allround natuursteenbedrijf met veel ervaring
  • Eigen inkoop zorgt voor beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Eigen showroom met veel keuze
  • Praktische adviezen over vloeren, wandtegels, mozaïek en keramiek
  • Niet alleen leveren, maar ook professioneel plaatsen

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Medievale vloertegel

Monastry Light