• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Oss

Veel ervaring zorgt voor concurrerende prijzen in natuurstenen vloeren

Zoekt u naar het beste en voordeligste bedrijf in natuursteen in de regio Oss? Wilt u wandtegels, vloertegels, keramiek of wandtegels van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs? Dan kunt u daarvoor vanuit Oss uitstekend terecht bij Natuursteen Drunen. Wij beschikken over een eigen showroom. Daar vindt u een uitgebreide collectie in vloeren, vloertegels, wandtegels, keramiek en mozaïek. Meer dan 25 jaar ervaring bij Natuursteen Drunen heeft ervoor gezorgd dat we thans u de beste kwaliteit tegen de beste prijs kunnen bieden. In Oss en elders mochten we al veel tevreden klanten van dienst zijn. Vanuit ervaring hebben we een uitstekende relatie met onze leveranciers opgebouwd. Wij kennen hen en zij kennen ons. Een goede kwaliteit- en prijsverhouding. Daar zetten we op in bij onze inkoop. Door de korte lijnen profiteert u in Oss en elders daar vervolgens van. Vraag maar eens naar onze prijzen als u een bezoek brengt aan onze showroom in de regio Oss.

Allrounders in leveren en plaatsen van vloer- en wandtegels. In Oss en elders in Nederland

Onze klanten komen niet uitsluitend uit Oss of omgeving. Steeds vaker komen onze klanten uit andere delen van Nederland. Dat komt waarschijnlijk omdat u bij ons de beste kwaliteit en de laagste prijs vindt. Maar wellicht ook omdat wij een compleet pakket aan dienstverlening bieden. Zo kunt u ook een beroep op ons doen als u uw vloerverwarming wilt laten integreren in natuurstenen vloeren. Is uw architect of ontwerper bezig met het doortrekken van de vloeren binnen naar dezelfde stijl buiten? Dan gelden wij ook als specialist. Voor de buitenruimte hebben we ook een voordelige oplossing. Wij leveren en plaatsen Vietnamees hardsteen. Dit hardsteen is, mits zorgvuldig bewerkt, evengoed als het bekendere en populaire Belgische hardsteen. Door te kiezen voor ons Vietnamese hardsteen bent u echter wel een stuk voordeliger uit. Daar adviseren wij u graag over. Net als over de manier waarop we de bewerking uitvoeren om tot een optimaal resultaat te komen.

Pacific Slate Marrone 1

Waarom kiezen voor Natuursteen Drunen?

We noemen u graag een aantal kenmerken van ons bedrijf. Deze redenen zijn voor u wellicht doorslaggevend om voor ons te kiezen:

 • Allround natuursteenbedrijf met veel ervaring
 • Eigen inkoop zorgt voor beste prijs-kwaliteitsverhouding
 • Eigen showroom met veel keuze
 • Praktische adviezen over vloeren, wandtegels, mozaïek en keramiek
 • Niet alleen leveren, maar ook professioneel plaatsen

Voordelen van natuursteen voor uw huis in Oss

Natuursteen is een bijzonder materiaal dat verschillende voordelen heeft. Natuursteen is overigens een overkoepelende term voor verschillende steensoorten, waaronder basalt, graniet, marmer, hardsteen, kwartsiet, leisteen en travertin. Wanneer kiest u voor natuursteen voor uw huis in Oss? Als u een vloer met een unieke en persoonlijke uitstraling wil, is natuursteen goede keuze. Elke natuursteentegel heeft een unieke kleur en unieke eigenschappen, doordat ze natuursteen een geheel natuurlijk ontstaansproces doorloopt. Heeft u het snel koud? Ook dan is een natuursteen vloer een goede keuze. Het materiaal geleidt het materiaal goed, zodat de warmte evenredig verspreid wordt en goed wordt vastgehouden. Welke soort natuursteen is nu geschikt voor uw woning in Oss? In onze showroom bekijkt u met eigen ogen de verschillende materiaal en krijgt u persoonlijk advies!

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Belgisch-Hardsteen-MOB-Medievale

Monastry Light

Neem contact op voor meer informatie

Wil u meer informatie over natuursteen en de verschillende beschikbare steensoorten? Wil u weten hoe een natuurstenen vloer uw huis in Oss een luxe en unieke uitstraling geeft? In de showroom van Natuursteen Drunen zijn alle soorten vloeren te zien, zodat u een goede indruk krijgt wat bij u past. Uiteraard kunt u ook via mail bij ons terecht of ons bellen. Neem contact met ons op vanuit Oss via info@natuursteendrunen.nl of 0416-377112.

Meer informatie aanvragen