• Natuursteen op maat
  • a-kwaliteit
  • service aan huis
  • 500m2 showroom
  • persoonlijk aanspreekpunt
  • Natuursteen op maat
  • a-kwaliteit
  • service aan huis
  • 500m2 showroom
  • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Oosterhout

Specialisten in natuurstenen producten in uw eigen regio

Bent u in Oosterhout op zoek naar een goed bedrijf dat Natuursteen producten levert en plaatst? Dan vindt u bij Natuursteen Drunen een uitgebreide collectie. In onze showroom bij Oosterhout vindt u vloeren van natuursteen. Vloertegels, wandtegels, mozaïek en keramiek maken eveneens deel uit van ons assortiment. Natuursteen Drunen beschikt bij u in de buurt van Oosterhout over meer dan 25 jaar ervaring. Die ervaring met natuurstenen producten is overigens wereldwijd. Wij hebben tientallen jaren ervaring met leveranciers over de gehele wereld. Dat zorgt ervoor dat we binnen ons netwerk altijd de beste kwaliteit vloertegels, wandtegels, keramiek en mozaïek weten te vinden. Korte lijnen en rechtstreekse levering zorgen voor de perfecte ingrediënten om ook te zorgen voor de laagste prijs. Die lage prijzen rekenen we natuurlijk door om u in Oosterhout en elders een voordelig geprijsd aanbod te kunnen doen. Vraag maar eens naar uw mogelijkheden met vloertegels, wandtegels, keramiek en mozaïek. Natuursteen vloeren in Oosterhout? De beste prijs en de hoogste kwaliteit vindt u bij Natuursteen Drunen!

Vloerverwarming en Vietnamees hardsteen in Oosterhout

We krijgen regelmatig vragen van onze klanten over mogelijkheden in combinatie met vloerverwarming. Ook in Oosterhout zorgen wij voor de ideale combinatie tussen vloerverwarming en natuurstenen vloeren. Vaak werken we daarbij samen met uw architect, ontwerper of aannemer. Het plaatsen van de vloerverwarming zelf is bijvoorbeeld toch echt het werk voor de specialist. Dat zijn wij nadrukkelijk niet. Daarmee hebben we natuurlijk wel onze handen vrij om voortdurend te blijven ontwikkelen in datgene waar we wel goed in zijn. Het leveren en plaatsen van natuursteen namelijk. Binnen de samenwerking geven we natuurlijk wel advies. Dit advies leidt meestal tot een praktische en voordelige oplossing. Kies bijvoorbeeld voor ons Vietnamese hardsteen. Net zo goed als het populaire Belgische hardsteen. Wel een stuk voordeliger. Dat bedoelen we nou met het bieden van praktische en voordelige oplossingen.

Peacock 3

Waarom kiezen voor natuursteen?

Waarom kiest u voor het gebruik van natuursteen voor uw huis in Oosterhout? Mogelijk wil u een vloer met een unieke en luxe uitstraling. Dan is natuursteen bijzonder geschikt! Doordat het materiaal een uniek vormingsproces heeft meegemaakt, heeft elke tegel een eigen uitstraling en eigenschap. Uw vloer krijgt met natuursteen daardoor een exclusieve uitstraling. Doordat elke tegel net een beetje anders is, vallen ook kleine beschadigingen minder snel op. Heeft u het snel koud? Een natuurstenen vloer is bijzonder geschikt in combinatie met vloerverwarming. Natuursteen geleidt de warmte goed, zodat de warmte goed wordt vastgehouden en verspreid. Wil u meer informatie over de beste soort natuursteen voor uw vloer in Oosterhout? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies.

Een natuurlijke vloer in Oosterhout

Natuursteen is 100 procent natuurlijk materiaal. Menselijke arbeid is alleen nodig voor de ontginning en verwerking van het materiaal. Natuursteen komt tevoorschijn door bergvorming en ontstaat in onder meer aardlagen of zeesegmenten. Elke natuursteen maakt een geheel eigen ontstaansproces door, waarbij het wordt blootgesteld aan klimaat en omgeving. Daardoor ontstaan verschillende soorten natuursteen, zoals basalt, graniet, marmer, hardsteen, kwartsiet, leisteen en travertin. Door de individuele ontstaansprocessen heeft elke steensoort unieke eigenschappen en een unieke kleur. Ook in een bepaalde steensoort zijn er onderling verschillen. Natuursteen is zeer duurzaam en gaat dus lang mee. De duurzaamheid van een natuursteen vloer draagt ook bij aan de waardevermeerdering van uw huis! Dus bent u op zoek naar een duurzame vloer met een unieke uitstraling voor uw woning in Oosterhout? Bezoek dan onze showroom om met eigen ogen alle verschillende soorten natuursteen te zien!

De 5 meest gebruikte producten in natuursteen

De miljoenen jaren oude gesteenten worden op veel verschillende manieren verwerkt. Bij Natuursteen Drunen vindt u vooral de volgende 5 soorten verwerkingen:

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Medievale vloertegel

Monastry Light

Kom langs in onze showroom bij Oosterhout

Voor al uw vragen en opmerkingen aan Natuursteen Drunen kunt u gebruikmaken van het contactformulier op de website. Wilt u direct persoonlijk contact? Bel dan met telefoonnummer 0416-377112. Een e-mail kunt u richten aan info@natuursteendrunen.nl. We zien u graag binnenkort in onze showroom. In Drunen, dichtbij Oosterhout.

Meer informatie aanvragen