• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Helvoirt

Kies uw favoriete natuurstenen producten in de showroom of online

Zoekt u naar een specialist in natuurstenen producten in de buurt van Helvoirt? Vloeren, vloertegels, wandtegels, mozaïek en keramiek vindt u bij Natuursteen Drunen. Gewoon bij u in de buurt van Helvoirt. Breng een bezoek aan onze showroom. Bekijk zelf het aanbod in keramiek, mozaïek wandtegels en vloertegels, natuursteen vloertegels en natuurstenen vloeren. Voor de juiste “look & feel” raden we u dit bezoek aan onze showroom bij Helvoirt ook van harte aan. Liever thuis in Helvoirt op uw gemak een overzicht krijgen van de mogelijkheden? Dan vindt u het overzicht in natuurstenen producten ook gewoon online.

Lage prijzen door slimme inkoop en veel ervaring

Bij Natuursteen Drunen zetten we ons dagelijks in om voor u de mooiste natuurstenen producten in te kopen. We beschikken na 25 jaar ervaring over een uitgebreid internationaal netwerk van leveranciers. Zij kennen ons en wij kennen hen. Daar profiteert u in Helvoirt en elders direct van. U ziet het resultaat van deze scherpe inkoop via korte lijnen terug in onze prijzen voor wandtegels, mozaïek, keramiek, natuursteen vloeren en vloertegels.

De mooiste natuurstenen producten voor uw woning of kantoor in Helvoirt? Die vindt u tegen de laagste prijzen bij Natuursteen Drunen. Onze vakkennis en ervaring zorgen er ook voor dat u ook voor complexe projecten nooit tevergeefs een beroep op ons zult doen. Wilt u de vloeren binnen in dezelfde stijl doortrekken naar uw buitenruimte? Dan maken we daar graag een plan voor. Vaak werken we in dit soort projecten samen met de architect of ontwerper. Ook bij u in Helvoirt.

Showroom Natuursteen Drunen

De oorsprong van natuursteen

Natuursteen is een vorm van gesteente dat ontstaat door stolling van magna of uit aardlagen die in de loop der eeuwen verstenen (kalkgesteente). Het is een geheel natuurlijk materiaal, mensenhanden zijn alleen nodig om het te winnen en te bewerken. Dankzij de grote verschillen in geologische structuur van de aardbodem ontstaat er veel variaties van natuursteen. Tot de bekendste steensoorten behoren kalksteen, leisteen, graniet, marmer, kwartsiet en travertin. Door de verschillende ontstaansprocessen hebben deze soorten verschillende kleuren en eigenschappen. Ook zijn ze op een verschillende manier te bewerken, zodat ze zowel een ruw als mat oppervlak kunnen hebben. Wilt u meer weten over de oorsprongen van natuursteen en zoekt de juiste soort voor uw huis in Helvoirt? Kom het vragen in onze showroom of bel of mail voor persoonlijk advies!

Waarom kiezen voor natuursteen in Helvoirt?

Waarom is natuursteen een goede keuze voor uw huis in Helvoirt? Ten eerste heeft elke tegel een unieke uitstraling, waardoor uw woning er luxe en zeer persoonlijk uitziet. Daarbij geleidt natuursteen warmte goed. Daardoor is het zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Het zorgt voor een goede verspreiding van de warmte en houdt de warmte langer vast. Verder gaat natuursteen lang mee, omdat het slijtvast is. Zelfs de oude Romeinen gebruikten het om deze reden al voor hun wegen! De duurzaamheid van natuursteen zorgt ook voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vraagt u zich af welke soort natuursteen bij u past? In onze showroom ziet u met eigen ogen veel voorbeelden en krijgt u tips van een expert!

5 Redenen om te kiezen voor Natuursteen Drunen

 • Uitgebreide showroom met ruime keuze
 • Specialist in het combineren van toepassingen, bijvoorbeeld vloerverwarming
 • Grote variatie in soorten natuursteen
 • De laagste prijs voor de beste kwaliteit
 • Praktisch advies en duidelijke offerte vooraf

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Medievale vloertegel

Monastry Light

Meer weten voor uw plan met natuurstenen in Helvoirt?

De medewerkers van Natuursteen Drunen staan voor u klaar met advies en duidelijke informatie. Bekijk het aanbod in wandtegels, vloertegels, mozaïek en keramiek in onze showroom. Bekijk ook alvast de vloeren online. Een persoonlijke afspraak met ons maken of uw vraag aan ons stellen? Vul dan het contactformulier op de website in. Telefoonnummer 0416-377112 en e-mailadres info@natuursteendrunen.nl kunt u ook gebruiken om ons te bereiken. Wij zijn uw specialist in natuurstenen in de buurt van Helvoirt.

Meer informatie aanvragen