Etten-Leur natuursteen

Allrounders in natuursteen met veel ervaring

U zoekt de beste prijs voor de hoogste kwaliteit in natuursteenproducten in Etten-Leur? Dan vindt u natuursteen Drunen, dichtbij u in de buurt van Etten-Leur. Natuursteen Drunen is een allround specialist in vloertegels, complete vloeren, keramiek, mozaïek en wandtegels. Wij beschikken in de regio Etten-Leur over een eigen showroom met veel mogelijkheden. Kom eens langs in onze showroom in Drunen om kennis te maken met het mooiste marmer en graniet. Verwonder u over het fraaie Travertin of laat ons wat meer vertellen over de duurzaamheid van mozaïek wandtegels. Als allrounders leveren we niet alleen vloertegels, mozaïek, wandtegels, kramiek en de perfecte vloeren. Wij plaatsen deze ook. Dan mag het allemaal best wat complexer zijn. Vloerverwarming combineren met natuurstenen? Dat is nou net zo’n opdracht waar we graag onze handen voor uit de mouwen steken. Reken dan ook in Etten-Leur op een concurrerende prijs voor de beste allround kwaliteit. Op het product en de plaatsen bieden wij volledige service en garantie.

Renovatie van uw natuursteen vloeren gewenst in Etten-Leur

Heeft u natuursteen vloeren of wanden en zijn deze beschadigd of verouderd? Dan kunt u voor de renovatie daarvan bij ons terecht. We gaan graag met u de mogelijkheden door om tot de beste oplossing te komen. Wellicht is het mogelijk om een renovatie op een kostenbesparende manier door te voeren. We bespreken met u de situatie. U mag van ons een praktisch advies verwachten, waarbij we vooral letten op de wensen en mogelijkheden die er in uw situatie zijn.

Etten-Leur

Veelgebruikte natuursteensoorten

Onze klanten komen uit heel Nederland. Ook in Etten-Leur leveren en plaatsen wij deze soorten natuursteen:

  • Leisteen
  • Belgisch, Vietnamees en Turks hardsteen
  • Basalt
  • Dolomiet
  • Kwartsiet

Natuurlijk kunt u in Etten-Leur bij ons ook uitstekend terecht voor marmer en graniet. Dit zijn wellicht de bekendste soorten natuursteen. Die zien we namelijk overal in de wereld. De kans is groot dat u in Nederland weleens door Natuursteen Drunen geleverde en geplaatste vloertegels of wandtegels heeft gezien van dit materiaal.

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Medievale vloertegel

Monastry Light

Natuursteen Drunen. Uw specialist voor de regio Etten-Leur

Voor meer informatie over de mogelijkheden in vloeren, vloertegels, wandtegels, mozaïek en keramiek kunt u ons bellen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0416-377112. Een e-mail met uw vragen en opmerkingen kunt u sturen naar het e-mailadres info@natuursteendrunen.nl. Om het helemaal eenvoudig te maken kunt u in Etten-Leur of elders ook gebruikmaken van het contactformulier op de website.