• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Etten-Leur

Allrounders in natuursteen met veel ervaring

U zoekt de beste prijs voor de hoogste kwaliteit in natuursteenproducten in Etten-Leur? Dan vindt u natuursteen Drunen, dichtbij u in de buurt van Etten-Leur. Natuursteen Drunen is een allround specialist in vloertegels, complete vloeren, keramiek, mozaïek en wandtegels. Wij beschikken in de regio Etten-Leur over een eigen showroom met veel mogelijkheden. Kom eens langs in onze showroom in Drunen om kennis te maken met het mooiste marmer en graniet. Verwonder u over het fraaie Travertin of laat ons wat meer vertellen over de duurzaamheid van mozaïek wandtegels. Als allrounders leveren we niet alleen vloertegels, mozaïek, wandtegels, kramiek en de perfecte vloeren. Wij plaatsen deze ook. Dan mag het allemaal best wat complexer zijn. Vloerverwarming combineren met natuurstenen? Dat is nou net zo’n opdracht waar we graag onze handen voor uit de mouwen steken. Reken dan ook in Etten-Leur op een concurrerende prijs voor de beste allround kwaliteit. Op het product en de plaatsen bieden wij volledige service en garantie.

Renovatie van uw natuursteen vloeren gewenst in Etten-Leur

Heeft u natuursteen vloeren of wanden en zijn deze beschadigd of verouderd? Dan kunt u voor de renovatie daarvan bij ons terecht. We gaan graag met u de mogelijkheden door om tot de beste oplossing te komen. Wellicht is het mogelijk om een renovatie op een kostenbesparende manier door te voeren. We bespreken met u de situatie. U mag van ons een praktisch advies verwachten, waarbij we vooral letten op de wensen en mogelijkheden die er in uw situatie zijn.

Olivian Black Gevlamd 2

Veelgebruikte natuursteensoorten

Onze klanten komen uit heel Nederland. Ook in Etten-Leur leveren en plaatsen wij deze soorten natuursteen:

 • Leisteen
 • Belgisch, Vietnamees en Turks hardsteen
 • Basalt
 • Dolomiet
 • Kwartsiet

Natuurlijk kunt u in Etten-Leur bij ons ook uitstekend terecht voor marmer en graniet. Dit zijn wellicht de bekendste soorten natuursteen. Die zien we namelijk overal in de wereld. De kans is groot dat u in Nederland weleens door Natuursteen Drunen geleverde en geplaatste vloertegels of wandtegels heeft gezien van dit materiaal.

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Belgisch-Hardsteen-MOB-Medievale

Belgisch-Hardsteen-MOB-Monastery-Light

Natuursteen: voor een warme woning in Etten-Leur

Heeft u het snel koud? Dan is een natuurstenen vloer zeer geschikt in combinatie met een vloerverwarming voor uw huis in Etten-Leur, omdat dit materiaal warmte opneemt en langzaam afgeeft. Natuursteentegels zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig over de hele ruimte wordt verspreid. Natuursteen zorgt niet alleen voor warmte, maar geeft uw vloer ook een luxe uitstraling. Alle verschillende soorten steensoorten die tot natuursteen behoren, hebben eigen unieke kleuren en eigenschappen. Daardoor vallen kleine beschadigingen minder snel op. Verder is natuursteen goed te onderhouden en gaat het lang mee. Wil u meer weten advies over natuursteen voor uw vloer in Etten-Leur of het materiaal met eigen ogen zien? Bezoek dan onze showroom voor persoonlijk advies en materiaal voorbeelden!

De lang weg van natuursteen als bouwmateriaal

Natuursteen legt een lange weg af voordat het in uw woning in Etten-Leur gebruikt wordt als bouwmateriaal. Het materiaal ontstaat in een diepe laag in de aarde of zee en komt door bergvorming tevoorschijn. Daarbij worden ze gevormd door klimaat en omgeving, waardoor elke vorm van natuursteen een eigen uniek uiterlijk en unieke eigenschappen (bijvoorbeeld hardheid) heeft. Natuursteen komt in veel verschillende steensoorten, zoals basalt, graniet, hardsteen, kwartsiet, leisteen of marmer. Door de unieke eigenschappen van elke tegel krijgt uw huis een zeer persoonlijke en luxe uitstraling. Bovendien gaat natuursteen lang mee. Zelfs de oude Romeinen wisten dat al: zij gebruikten de slijtvaste steen voor hun weg. Welk materiaal is nu geschikt voor uw woning in Etten-Leur? In onze showroom kunt u de verschillende steensoorten met eigen ogen bekijken en krijgt u persoonlijk advies!

Natuursteen Drunen. Uw specialist voor de regio Etten-Leur

Voor meer informatie over de mogelijkheden in vloeren, vloertegels, wandtegels, mozaïek en keramiek kunt u ons bellen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0416-377112. Een e-mail met uw vragen en opmerkingen kunt u sturen naar het e-mailadres info@natuursteendrunen.nl. Om het helemaal eenvoudig te maken kunt u in Etten-Leur of elders ook gebruikmaken van het contactformulier op de website.

Meer informatie aanvragen