• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Eindhoven

Kies voor de beste kwaliteit en de laagste prijs in natuurstenen producten

Wilt u in Eindhoven de laagste prijs en de beste kwaliteit in natuursteen vloeren, wandtegels, mozaïek en keramiek? Ga dan naar natuursteen Drunen. Gewoon dichtbij u in de buurt van Eindhoven vindt u een zeer ruime keuze in de beste kwaliteit natuurstenen producten. Kies voor vloertegels voor binnen en buiten. Originele en fraaie ontwerpen in keramiek en mozaïek. Superkwaliteit wandtegels. Alle soorten natuursteen en daarvan gemaakte producten vindt u bij ons in de showroom in de buurt van Eindhoven. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen. We leggen u graag meer uit over de mogelijkheden die u heeft in Eindhoven. Leg ons gewoon uw wensen en uw situatie voor. Dan zorgen wij voor een passend aanbod tegen de laagste prijs. Weet u al wat u wilt? Laten we dan samen gaan zitten om te bespreken hoe wij u het voordeligste aanbod voor de beste kwaliteit kunnen bieden.

Waar Natuursteen Drunen u in Eindhoven de laagste prijs voor kan bieden

Natuurlijk niet alleen in Eindhoven bieden we u de laagste prijs voor de beste kwaliteit natuurstenen producten. Dat doen we voor al onze klanten. Om deze lage prijs te kunnen hanteren, hebben we gezorgd voor korte lijnen en directe inkoop bij onze wereldwijde leveranciers. Wij selecteren zelf de natuursteen vloeren. Net als natuurstenen vloertegels, wandtegels, mozaïek en keramiek. We houden de volledige regie om te zorgen voor die constant hoge kwaliteit. Onze leveranciers bieden ons gunstige voorwaarden, omdat ze ons kennen als een betrouwbare partij waar ze graag aan leveren. Zo kunnen we iedere keer opnieuw ook vanuit onze showroom u de gunstigste prijzen bieden.

Neolith Iron Copper 1

Natuursteen: de voordelen

Natuursteen is een natuurlijk materiaal dat goed bruikbaar is voor uw woning in Eindhoven. Heeft u het snel koud? Dan is een natuurstenen vloer zeer geschikt in combinatie met een vloerverwarming, omdat het warmte opneemt en langzaam afgeeft. Met tegels van natuursteen wordt de warmte gelijkmatig over de hele ruimte verspreid. Verder hebben alle verschillende soorten steensoorten die tot natuursteen behoren, eigen unieke kleuren en eigenschappen. Natuursteen geeft uw vloer niet alleen een luxe uitstraling, u ziet er ook minder snel kleine beschadigingen op. Daarbij is de vloer zeer duurzaam en goed te onderhouden. Vraagt u zich af welke soort steensoort het beste voor uw woning is te gebruiken? In onze showroom krijgt u persoonlijk advies en bekijkt u met eigen ogen de verschillende soorten natuursteen.

Natuursteen is verzamelnaam voor verschillende steensoorten

Natuursteen is een verzamelnaam voor verschillende steensoorten, er is niet één soort natuursteen. Tot deze soorten behoren bijvoorbeeld basalt, graniet, hardsteen, kwartsiet, leisteen en marmer. Alle soorten natuursteen gaan een lange weg: van een diepe laag in de aarde of zee tot de oppervlakte van de aarde door bergvorming. Ondertussen worden ze gevormd door het klimaat en de omgeving, waardoor elke natuursteen een ander uiterlijk heeft. Ook dezelfde steensoorten verschillen onderling. Natuursteen geeft uw woning een unieke uitstraling omdat elke tegel verschillend is. Zelfs de oude Romeinen zagen al de voordelen in van natuursteen. Zij gebruikten het voor hun wegen, omdat het slijtvast en duurzaam is. Heeft u interesse voor het gebruik van natuursteen in uw woning in Eindhoven? Kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies en voorbeelden van verschillende vloeren.

Waarom kiezen voor Natuursteen Drunen bij Eindhoven?

We zetten graag voor u op een rij waarom u juist voor Natuursteen Drunen kiest als uw leverancier voor natuurstenen producten:

 • Een voortdurend hoge kwaliteit
 • Ruime keuze in vloertegels, wandtegels, keramiek en mozaïek
 • Eigen showroom met actuele sortering
 • De laagste prijzen voor levering en plaatsing
 • Praktisch advies dat altijd oplossingsgericht is

Werkt u samen met een architect of ontwerper? Prima, dat zijn namelijk in projecten ook de partners waar we graag mee samenwerken om voor u een succesvol project te realiseren. Vloerverwarming combineren? Hardsteen vloertegels doortrekken naar de buitenruimte? Zomaar twee onderwerpen waar we ook uitstekend mee uit de voeten kunnen.

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Belgisch-Hardsteen-MOB-Medievale

Monastry Light

Contact met Natuursteen Drunen bij Eindhoven

Bel ons op telefoonnummer 0416-377112. Uw e-mail kunt u sturen aan info@natuursteendrunen.nl. De beste indruk krijgt u door onze showroom in de buurt van Eindhoven te bezoeken.

Meer informatie aanvragen