Drunen natuursteen

Ruim 25 jaar ervaring met natuurstenen vloeren

Zoekt u de beste en voordeligste natuursteen vloeren in Drunen? Dan kunt u daarvoor gewoon bij ons in Drunen terecht. Natuursteen Drunen is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Door ons scherpe en persoonlijke inkoopbeleid zijn we in staat om u de voordeligste vloertegels, keramiek, wandtegels en mozaïek te leveren. Natuursteen vloeren bij u in Drunen plaatsen? Dat kunt u ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij beschikken over een uitgebreide showroom waar u op uw gemak vloeren, vloertegels, mozaïek en wandtegels uit kunt kiezen. Mogen we u binnenkort ook begroeten in de showroom in Drunen?

Drunen vloertegels

Drunen Vloertegels

Hardsteen vloeren voor buiten in Drunen nodig?

Zoals gezegd, wij kopen zelf in en bieden u de voordeligste prijs. Het Belgisch hardsteen heeft een uitstekende reputatie. Veel van onze klanten schrikken echter nogal van de kosten van het Belgisch hardsteen. Daar hebben we op ingespeeld door het aanbieden van Vietnamees hardsteen voor uw buitenvloer. Door de optimale bewerking en afwerking is het Vietnamese hardsteen niet van het Belgische te onderscheiden. Uw voordeel? De prijs! Die is namelijk fors lager. Dezelfde kwaliteit, hardheid en betrouwbaarheid voor natuursteen in Drunen vindt u bij ons. Maar dan wel een stuk voordeliger!

Voor welke soorten materialen kunt u bij ons terecht?

U vindt in onze showroom een uitgebreide collectie aan de beste en voordeligste natuurstenen. U vindt er vooral de volgende natuurstenen producten:

  • Vloertegels
  • Complete vloeren
  • Keramiek
  • Wandtegels
  • Mozaïek

Neem gerust contact met ons op als u een vraag heeft over uw huidige situatie en de mogelijkheden die wij daarin kunnen bieden. Bijvoorbeeld als u van plan bent om een renovatie door te (laten) voeren. Wij bekijken de situatie samen met u en adviseren u over de beste praktische oplossingen. Reken op onze vakbekwaamheid, ervaring en en lage prijzen.

Neem contact op met Natuursteen Drunen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem dan telefonisch contact met ons op. U bereikt ons op telefoonnummer 0416-377112. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op de website of een e-mail sturen naar info@natuursteendrunen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Direct langskomen in de showroom? Dat kan natuurlijk ook. Wij bespreken dan graag uw wensen en mogelijkheden. Mozaïek, vloertegels, wandtegels of keramiek? U vindt het allemaal bij ons in Drunen.