• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Drunen

Ruim 25 jaar ervaring met natuurstenen vloeren

Zoekt u de beste en voordeligste natuursteen vloeren in Drunen? Dan kunt u daarvoor gewoon bij ons in Drunen terecht. Natuursteen Drunen is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Door ons scherpe en persoonlijke inkoopbeleid zijn we in staat om u de voordeligste vloertegels, keramiek, wandtegels en mozaïek te leveren. Natuursteen vloeren bij u in Drunen plaatsen? Dat kunt u ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij beschikken over een uitgebreide showroom waar u op uw gemak vloeren, vloertegels, mozaïek en wandtegels uit kunt kiezen. Mogen we u binnenkort ook begroeten in de showroom in Drunen?

Natuursteen: vanuit de aarde naar Drunen

De natuursteen voor uw woning of (bedrijfs)pand in Drunen legt een lange weg af voordat het als bouwmateriaal wordt gebruikt. Het is een natuurlijk materiaal dat eerste in de diepe lagen van aarde of zee ontstaat en door bergvorming tevoorschijn komt. Daarna wordt het in de loop van vele jaren gevormd door klimaat en omgeving. Er is niet één soort natuursteen, het is een verzamelnaam voor veel verschillende steensoorten. Hieronder zijn onder meer marmer, graniet en leisteen. Omdat het natuurlijk materiaal is, verschilt elke steen van eigenschap (zoals hardheid), kleur en eigenschap. Ook bij steensoorten die tot hetzelfde typen natuursteen behoren zijn grote verschillen mogelijk. Hoe weet u of u de juiste steensoort voor uw woning kiest? In onze showroom in Drunen krijgt u persoonlijk advies en ziet u met eigen ogen de verschillende soorten natuursteen!

Mustang 4

De voordelen van natuursteen

Er is niet één soort natuursteen, tot natuursteen behoren veel verschillende steensoorten. Elke steensoort, of het nu graniet, marmer of leisteen is, is een natuurlijk product, waardoor de kleuren er uniek en prachtig uitzien. Uw vloer krijgt daardoor een unieke en luxe uitstraling! Heeft u het snel koud? Prettig is ook dat natuursteen zeer geschikt is voor gebruik met vloerverwarming. De natuursteen slaat warmte op en zorgt dat de warmte minder snel wegtrekt. Natuursteen is een duurzaam materiaal dat lang meegaat. Aangezien het een natuurlijk materiaal is, verschillende de stenen. Ze ogen daardoor niet alleen unieker, maar ook natuurlijk dan andere steensoorten. Tevens vallen kleine beschadigingen op natuursteen daardoor minder op. Ook is natuursteen goed te onderhouden. Wil u meer advies over een natuurstenen vloer in Drunen? Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies en om de vloeren met eigen ogen te zien!

Hardsteen vloeren voor buiten in Drunen nodig?

Zoals gezegd, wij kopen zelf in en bieden u de voordeligste prijs. Het Belgisch hardsteen heeft een uitstekende reputatie. Veel van onze klanten schrikken echter nogal van de kosten van het Belgisch hardsteen. Daar hebben we op ingespeeld door het aanbieden van Vietnamees hardsteen voor uw buitenvloer. Door de optimale bewerking en afwerking is het Vietnamese hardsteen niet van het Belgische te onderscheiden. Uw voordeel? De prijs! Die is namelijk fors lager. Dezelfde kwaliteit, hardheid en betrouwbaarheid voor natuursteen in Drunen vindt u bij ons. Maar dan wel een stuk voordeliger!

Voor welke soorten materialen kunt u bij ons terecht?

U vindt in onze showroom een uitgebreide collectie aan de beste en voordeligste natuurstenen. U vindt er vooral de volgende natuurstenen producten:

 • Vloertegels
 • Complete vloeren
 • Keramiek
 • Wandtegels
 • Mozaïek

Neem gerust contact met ons op als u een vraag heeft over uw huidige situatie en de mogelijkheden die wij daarin kunnen bieden. Bijvoorbeeld als u van plan bent om een renovatie door te (laten) voeren. Wij bekijken de situatie samen met u en adviseren u over de beste praktische oplossingen. Reken op onze vakbekwaamheid, ervaring en en lage prijzen.

Noorse-leidsteen
noorse-leisteen-zwart
Bologna-Beige-Spaccato

Neem contact op met Natuursteen Drunen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem dan telefonisch contact met ons op. U bereikt ons op telefoonnummer 0416-377112. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op de website of een e-mail sturen naar info@natuursteendrunen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Direct langskomen in de showroom? Dat kan natuurlijk ook. Wij bespreken dan graag uw wensen en mogelijkheden. Mozaïek, vloertegels, wandtegels of keramiek? U vindt het allemaal bij ons in Drunen.

Meer informatie aanvragen