Vloerverwarming

Natuursteen is uitstekend te combineren met vloerverwarming. Tevens is dit gesteente een goede geleider wanneer u vloerverwarming heeft. Natuursteen neemt namelijk goed de warmte op en geeft deze daarna weer gelijkmatig af .

Bij vloerverwarming op basis van water, het conventionele vloerverwarming systeem wordt de vloer voorzien van leidingen waar doorheen warm water gevoerd wordt. Voordeel van dit systeem is de aansluiting op de bestaande verwarmingsinstallatie. Een nadeel kan zijn de opbouwhoogte. Immers, door het leggen van de leidingen komt de vloer aanzienlijk hoger te liggen. Infrezen is mogelijk, echter niet in alle situaties. Vloerverwarming is de ideale manier van verwarmen.

Hoofdvloerverwarming gefreesd

Hoofdvloerverwarming gefreesd

Hoofdvloerverwarming op netten

Hoofdvloerverwarming op netten

De prijs van een vloerverwarming systeem hangt af van vele factoren en is ook afhankelijk van de mogelijkheden die uw woning heeft. Belangrijk is dat u zich goed laat informeren en goed kijkt naar de vele mogelijkheden die een vloerverwarming u kan bieden. Hierbij kan Natuursteen Drunen een passend advies meegeven.