• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Den Bosch

Natuursteen nodig in Den Bosch?

Zoekt u in Den Bosch naar natuurstenen vloertegels, wandtegels of keramiek? Dan kunt u daarvoor en voor natuurstenen vloeren, keramiek en hardsteen voor buiten uitstekend terecht bij u in de buurt van Den Bosch. Natuursteen Drunen is een specialist in natuurstenen vloeren, vloertegels en wandtegels. Gewoon vlakbij u in Den Bosch dus. Wij bieden u een moderne showroom waar u rustig de mogelijkheden kunt bekijken. Bekijk bijvoorbeeld het aanbod vloertegels, wandtegels, mozaïek, keramiek en andere natuursteen producten. Bespreek direct de mogelijkheden met een van onze vakkundige medewerkers. Mogen we u binnenkort vanuit Den Bosch welkom heten in onze showroom? Heeft u wellicht al concrete ideeën over wandtegels, mozaïek of vloeren? Dan zorgen we dat we u een mooie aanbieding kunnen doen. Weet u nog niet precies wat u wilt voor uw woning of kantoor in Den Bosch? Dan doet u vast inspiratie op tijdens een bezoek aan onze showroom.

De laagste prijs voor u in Den Bosch

Het is niet afhankelijk of u in Den Bosch woont of ergens anders. Bij Natuursteen Drunen bieden we u namelijk altijd de laagste prijs voor de beste kwaliteit in natuurstenen en aanverwante producten. Deze lage prijs is mede mogelijk, omdat wij al onze producten zelf inkopen. De rechtstreekse contacten met de leveranciers gaan wereldwijd en iedere dag door. U mag met onze aanpak rekenen op de laagste prijs voor de beste kwaliteit. In vloertegels, wandtegels, mozaïek, keramiek of welk ander product ook. Zijn uw plannen complex en wilt u bijvoorbeeld ook de buitenruimte voorzien van natuurstenen vloeren? Of heeft u een mozaïek werk voor de vensterbank in gedachten? Vloerverwarming die volgens u problemen op kan leveren? Al deze uitdagingen zijn voor ons juist een prima bron voor inspiratie. Inspiratie die we graag samen met u uitwerken tot een fraai eindproduct.

Cordoba Rain Grey Gezoet 3

Natuursteen: van diep in de aarde naar Den Bosch

Voordat u kiest voor natuursteen voor uw huis in Den Bosch, heeft het unieke materiaal al een lange weg afgelegd. Natuursteen is een natuurlijk materiaal: het ontstaat in diepe lagen van de aarde of de zee en komt pas door de vorming van bergen tevoorschijn. Vervolgens wordt het duizenden jarenlang gevormd door het klimaat, getijden en de omgeving. Natuursteen is een verzamelnaam voor duizenden steensoorten, zoals leisteen, marmer of graniet. Bijzonder is dat het uiterlijk en de eigenschappen (zoals hardheid) van elke natuursteen uniek is. Elke steen heeft immers unieke geologische processen doorlopen en verschilt dus altijd van andere stenen! Zelfs bij dezelfde steensoort zijn onderling grote verschillen mogelijk in eigenschappen en uiterlijk. Interesse om uw huis in Den Bosch een natuurlijke uitstraling te geven? Kom dan met eigen ogen naar in onze showroom naar de verschillende natuursteen-vloeren kijken!

De keuze voor natuursteen

Waarom zou u voor uw huis in Den Bosch kiezen voor natuursteen als bouwmateriaal? De verschillende soorten natuursteen hebben verschillende voordelen. Deze steensoorten hebben een luxe uitstraling en een uniek karakter, omdat iedere steen anders is. Ze geleiden warmte goed, waardoor deze materiaal ook zeer geschikt is in combinatie met een vloerverwarming. Dankzij de unieke kleuring van elke steen vallen bovendien kleine beschadigingen minder snel op. Natuursteen is ook hygiënisch en goed te onderhouden. Tot slot is natuursteen duurzaam. Het gaat lange tijd mee, waardoor u kiest voor een prima prijs-kwaliteitverhouding. Welke steensoort is nu het beste geschikt voor uw pand in Den Bosch? Bezoek onze showroom om het met eigen ogen te zien en persoonlijk advies te geven.

Natuursteen. Waar hebben we het over?

Er zijn vele soorten natuursteen. Dit volkomen natuurlijke product vindt en weg vanuit de hele wereld naar onze showroom in Drunen. Binnen de enorme variatie aan bewerkt gesteente leveren we aan onze klanten vooral producten van deze materiaalsoorten:

 • Marmer
 • Graniet
 • Leisteen
 • Travertin (Mozaïek)
 • Kwartsiet
Cosmo Vee Mix

Neem contact op over ons aanbod in de regio Den Bosch

Om contact te leggen met Natuursteen Drunen kunt u het contactformulier op de website invullen. Wilt u liever direct persoonlijk contact? Bel ons dan op telefoonnummer 0416-377112. Een e-mail kunt u sturen naar info@natuursteendrunen.nl. Laagste prijs en beste kwaliteit natuurstenen? Die vindt u bij Natuursteen Drunen bij Den Bosch.

Meer informatie aanvragen