Breda natuursteen

De beste prijs voor het mooiste natuursteen

Zoekt u de voordeligste mogelijkheden in natuurstenen producten in Breda? Vloeren, vloertegels, wandtegels, mozaïek en keramiek. Dat vindt u vlakbij in de buurt van Breda. Natuursteen Drunen is uw specialist in de regio Breda. Doe een beroep op ons als u zekerheid wilt over de laagste prijs voor de beste kwaliteit. Mozaïek? Keramiek? Vloertegels en complete vloertegels in natuursteen? Die vindt u vertegenwoordigd in een ruime collectie in onze showroom. Wandtegels voor in de badkamer nodig? Die vindt u uiteraard ook bij ons. Die wandtegels mogen trouwens best voor een andere ruimte dan de badkamer worden gebruikt. Uw wensen zijn voor ons namelijk altijd leidend. Daarbij bieden we u in Breda en elders altijd de beste prijs voor de hoogste kwaliteit.

Eigen showroom met ruime keuze in de regio Breda

Natuursteen Drunen beschikt over een ruime en moderne showroom bij u in de buurt van Breda. Daar vindt u de laagste prijzen voor de beste natuurstenen producten. Vloertegels, complete vloeren, wandtegels, keramiek en mozaïek. U vindt van elke soort natuursteen een ruim aanbod. Verbaas u, net als anderen, over de lage prijs voor uitstekende kwaliteit. Die lage prijzen kunnen we u bieden, omdat we onze eigen inkoop doen. Dat zorgt voor korte lijnen naar de leveranciers over de hele wereld. We kunnen scherp inkopen en dat zorgt er dan weer voor dat we u in Breda en elders de laagste prijs aan kunnen bieden.

Vloertegels

Specialiteiten in natuurstenen vloeren en wandtegels

We hebben een aantal soorten vloeren en tegels die onderscheidend in kwaliteit en prijs zijn. Ook voor bijzondere natuurstenen producten zit u bij ons helemaal goed. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • Maatwerk keramiek in de keuken
  • De fraaiste wandtegels van mozaïek
  • Travertin mozaïek tegels
  • Hardstenen Vietnamese vloeren voor buiten
  • Op maat gemaakte natuurstenen vensterbanken

We zijn overigens geen designers of keukenontwerpers. Wel werken we graag samen met uw (tuin)architect of bijvoorbeeld keukenontwerper.

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Monastry Light

Medievale vloertegel

Contact met ons opnemen voor uw natuurstenen producten in Breda

De vakkundige medewerkers van Natuursteen Drunen bieden u graag hun kundigheid en advies aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk gewoon langskomen in onze showroom. Het contactformulier op de website kunt u eenvoudig invullen om teruggebeld of gemaild te worden. Liever persoonlijk telefonisch contact of een e-mail sturen? Gebruik dan telefoonnummer 0416-377112 en e-mail info@natuursteendrunen.nl. Kies voor het voordeel en de kwaliteit in natuursteen bij u in de buurt van Breda.