• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Breda

De beste prijs voor het mooiste natuursteen

Zoekt u de voordeligste mogelijkheden in natuurstenen producten in Breda? Vloeren, vloertegels, wandtegels, mozaïek en keramiek. Dat vindt u vlakbij in de buurt van Breda. Natuursteen Drunen is uw specialist in de regio Breda. Doe een beroep op ons als u zekerheid wilt over de laagste prijs voor de beste kwaliteit. Mozaïek? Keramiek? Vloertegels en complete vloertegels in natuursteen? Die vindt u vertegenwoordigd in een ruime collectie in onze showroom. Wandtegels voor in de badkamer nodig? Die vindt u uiteraard ook bij ons. Die wandtegels mogen trouwens best voor een andere ruimte dan de badkamer worden gebruikt. Uw wensen zijn voor ons namelijk altijd leidend. Daarbij bieden we u in Breda en elders altijd de beste prijs voor de hoogste kwaliteit.

EIGEN SHOWROOM MET RUIME KEUZE IN DE REGIO BREDA

Natuursteen Drunen beschikt over een ruime en moderne showroom bij u in de buurt van Breda. Daar vindt u de laagste prijzen voor de beste natuurstenen producten. Vloertegels, complete vloeren, wandtegels, keramiek en mozaïek. U vindt van elke soort natuursteen een ruim aanbod. Verbaas u, net als anderen, over de lage prijs voor uitstekende kwaliteit. Die lage prijzen kunnen we u bieden, omdat we onze eigen inkoop doen. Dat zorgt voor korte lijnen naar de leveranciers over de hele wereld. We kunnen scherp inkopen en dat zorgt er dan weer voor dat we u in Breda en elders de laagste prijs aan kunnen bieden.

Carbon Gold 1

Voordelen van natuursteen

Het gebruik van natuursteen voor uw huis in Breda heeft verschillende voordelen. Het is bijvoorbeeld zeer geschikt als uw vloerverwarming in uw huis wil leggen. Daarnaast is de vloer is duurzaam en makkelijk te onderhouden. De lange duurzaamheid zorgt ook voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Omdat natuursteen een natuurlijk product is, heeft iedere natuursteentegel zijn eigen unieke eigenschap en is er keuze uit veel verschillende kleuren. Kleine beschadigingen ziet u bovendien minder snel op natuursteen en de steen geeft uw huis een luxe uitstraling. Natuursteen is helemaal natuurlijk (de naam zegt het al: uit de natuur) en komt in verschillende, zoals marmer, graniet, basalt en leisteen. Ze allemaal een eigen unieke hardheid en kleur, zoals alle natuurmaterialen. Wil met eigen ogen een natuursteen vloer zien voor uw huis in Breda? Kom dan naar onze showroom!

De lange weg van natuursteen

De Romeinen wisten al de waarde van natuursteen: zij gebruikten het slijtvaste materialen voor hun weg. Natuursteen gaat een lange weg voordat het decoratief in uw huis in Breda wordt gebruikt. De steen ontstaat diep in de aarde of de zee en komt pas door bergvorming aan de oppervlakte. Daar wordt het verder gevormd door de omgeving en het klimaat in de loop van duizenden jaren. Natuursteen is overigens een verzamelnaam voor een breed scala aan steensoorten, maar het is altijd een deel van de aarde van uniek materiaal. Bent u nieuwsgierig welke natuursteen het beste bij uw huis in Breda past? U bent welkom om in onze showroom de verschillede soorten natuursteen, zoals marmer, leisten, graniet of leisteen, te bekijken! Uiteraard geven wij u ook persoonlijk advies.

Specialiteiten in natuurstenen vloeren en wandtegels

We hebben een aantal soorten vloeren en tegels die onderscheidend in kwaliteit en prijs zijn. Ook voor bijzondere natuurstenen producten zit u bij ons helemaal goed. Een kleine greep uit ons assortiment:

 • Maatwerk keramiek in de keuken
 • De fraaiste wandtegels van mozaïek
 • Travertin mozaïek tegels
 • Hardstenen Vietnamese vloeren voor buiten
 • Op maat gemaakte natuurstenen vensterbanken

We zijn overigens geen designers of keukenontwerpers. Wel werken we graag samen met uw (tuin)architect of bijvoorbeeld keukenontwerper.

Belgisch-Hardsteen-MOB-gepolijst

Monastry Light

Belgisch-Hardsteen-Medievale

Contact met ons opnemen voor uw natuurstenen producten in Breda

De vakkundige medewerkers van Natuursteen Drunen bieden u graag hun kundigheid en advies aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk gewoon langskomen in onze showroom. Het contactformulier op de website kunt u eenvoudig invullen om teruggebeld of gemaild te worden. Liever persoonlijk telefonisch contact of een e-mail sturen? Gebruik dan telefoonnummer 0416-377112 en e-mail info@natuursteendrunen.nl. Kies voor het voordeel en de kwaliteit in natuursteen bij u in de buurt van Breda.

Meer informatie aanvragen