• Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt
 • Natuursteen op maat
 • a-kwaliteit
 • service aan huis
 • 500m2 showroom
 • persoonlijk aanspreekpunt

Natuursteen Berkel-Enschot

Eigen showroom in de buurt van Berkel-Enschot

Bent u op zoek naar natuursteen in Berkel-Enschot? Om u een goed overzicht te geven van de mogelijkheden hebben we bij Natuursteen Drunen een eigen showroom. Dichtbij u in de buurt van Berkel-Enschot vindt u een keur aan natuurstenen producten. Denk aan wandtegels, complete vloeren, keramiek, wandtegels en mozaïek en mozaïekvloeren. We ontvangen u graag in onze showroom. Kom vrijblijvend langs om een indruk op te doen. Heeft u direct interesse in een bepaald natuurstenen product? Dan leggen we u daar graag alles over uit. Is uw vraag van toepassing op een wat meer complexe situatie? Reken dan op onze meer dan 25 jaar ervaring voor het bieden van de oplossing. Combineren met vloerverwarming? Hardstenen vloeren die uitstekend geschikt zijn voor buiten? Ook daarvoor zit u bij ons helemaal goed.

Laagste prijs voor leveren en leggen van natuurstenen producten

Zoekt u de laagste prijs voor de beste kwaliteit natuursteen vloeren in Berkel-Enschot? Wilt u in Berkel-Enschot ook profiteren van een ruime keuze in natuurstenen wandtegels, vloertegels, keramiek en mozaïek? Tegen al even voordelige prijzen? Ga dan bij u in de buurt van Berkel-Enschot naar Natuursteen Drunen. Wij zijn een professioneel bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. De lage prijzen voor vloeren, wandtegels, mozaïek en keramiek uit natuursteen? Die kunnen we u bieden door onze uitgekiende inkoop van natuursteen vloertegels en andere natuurstenen producten. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we onze leveranciers precies kennen en weten wat we aan ze hebben. Zij kennen ons natuurlijk ook. Dus weten ze dat we voor onze klanten de beste kwaliteit tegen de laagste prijs willen. Zij en wij maken dit iedere keer opnieuw waar. Daar plukt u in Berkel-Enschot en elders dan de vruchten van.

Ocean-Green-1

De grootste voordelen van natuursteen

U wil natuurlijk weten wat de grootste voordelen van natuursteen zijn ten opzichte van andere bouwmaterialen. Een groot voordeel is dat elke steen anders is. Daardoor krijgt uw woning of bedrijfspand in Berkel-Enschot een uniek karakter met een luxe uitstraling. Natuursteen is ook hygiënisch en goed te onderhouden. Natuursteentegels zijn verder duurzaam en een prima geleider van warmte. Ze zijn dan ook geschikt voor vloerverwarming. De tegels hebben een bijzondere kleuring, waardoor kleine beschadigingen niet te veel in het oog springen. Natuursteen is in verschillende mogelijkheden te leveren. In onze showroom kunt u de opties voor natuursteen persoonlijk komen bekijken en krijgt u advies van een professional.

Natuursteen van groeve naar Berkel-Enschot

Stel, u wil gebruik maken van natuursteen in Berkel-Enschot. Waar komt dat materiaal dan oorspronkelijk vandaag? De meeste natuursteen in Nederland komt uit groeve in het nabije buitenland, zoals Arduin in België. In Nederland wordt het materiaal dan verwerkt en bewerkt. Nadat het natuursteen is verwerkt, kan het op veel plaatsen worden toegepast. Het materiaal is goed te onderhoud en gaat lang mee. Omdat het ook kleurrijk is, is het zeer geschikt voor uw woon- of werkomgeving en Berkel-Enschot. Wil u meer weten over de oorsprong van natuursteen? Neem dan contact op voor advies voor kom langs in onze showroom.

Een vijftal veelgebruikte soorten natuursteen

Er is een enorme sortering van natuurstenen. Van hardgesteente voor buiten tot broze gesteenten. In Nederland worden de volgende soorten natuurgesteente veel gebruikt:

 • Marmer
 • Graniet
 • Kwartsiet
 • Leisteen
 • Vietnamees hardgesteente

Misschien zit uw favoriet gesteente in Berkel-Enschot er net niet bij. Neem daarom contact met ons op om navraag te doen over de aanwezigheid hiervan in ons assortiment. Wellicht hebben we uw favoriete natuurstenen vloeren, vloertegels, wandtegels, keramiek of mozaïek gewoon op voorraad. Anders kunnen we u wellicht een aanbieding doen met een gesteente dat ook volledig bij uw wensen en mogelijkheden in Berkel-Enschot past.

Marne-Avorio
Graphite Spaccato

Contact opnemen vanuit Berkel-Enschot

Het contactformulier vindt u op de website. Telefoonnummer 0416-377112 en e-mailadres info@natuursteendrunen.nl zijn andere mogelijkheden om met ons in contact te komen. Direct alle mogelijkheden bekijken en bespreken? Kom dan vanuit Berkel-Enschot gewoon langs in de showroom.

Meer informatie aanvragen